Волво Клуб - България

Full Version: Моля за инфо/съвет
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,

Търся си Волво C70, има едно в мобиле и карс.бг, което изглежда много добре, но май от доста дълго се продава, та се двоумя дали всичко му е наред. Някой да знае нещо за тази кола -

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cars.bg/u835213">http://www.cars.bg/u835213</a><!-- m -->
Ти как мислиш, колко хора дават 22 бона за кола втора употреба Wink
Пък и къде ще му сложш газовата на това? :-)
На снимките жена се мярка, което може и добре да е за 1 кола, както и много зле Big Grin
Караш я в МП на преглед и ако има нещо, то ще си излезне, най-малкото, че скоро е излезла от гаранция и може да ти изкарат пълна история на сервизиране и евентуални "тайни".
Това че не се продава аз си го обяснявам с манията да се купува непременно най-евтиното за да си "на аванта" и да "прецакаш другите". Точно по тази причина в БГ малкото и евтиното струва почти колкото читавото. Да си припомним как в началото на демокрацията дойде масовата полуда по Голф 2, който заедно с Голф 3 в продължение на 10-12г беше абсолютният бестселър. След това дойде редът на Ауди 80 1.8S "яйцето", след това на БМВ Е36 и т.н. Допреди няколко години владееше дизелманията, после постепенно стана ясно че няма по-голяма яма за пари от издухания дизел (особено ако разчиташ да си наливаш нафта само от бензиностанциите) и дойде модата на газирането. От търговията с коли винаги са печелели търговците и монтьорите, а не купувачите. Така че недей да се водиш по мнението на масата, а търси това, което харесваш и би ти свършило работа.

Аз бих се обадил най-малкото за да разгледам колата и да питам собственичката защо я продава. Хубавите неща струват пари. Може жената просто да е закъсала финансово. Тук такава кола ще струва горе-долу същите пари от официалния дилър за града. Наистина с докарването ще стане по-скъпа. Но както се казва - за опит пари не взимат.