Волво Клуб - България

Full Version: Бесен съм на Мото Пфое!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Здравейте на всички. Значи, преди време си сменях дисковете и накладките отпред, окей, всичко точно взеха парите, но след смяната яко тракаше нещо от пред.Ходих няколко пъти и ми обясняваха че нз си кое може да е нз си кое двигателя бил, при положение,че им обяснявах от коя ГУМА идва шума... Не не, не е от гумата... Окей, ръснах няма да казвам какви суми за цялот орпедно окачване - от там било. Окей и после установявам, че колата ОТНОВО ТРАКА!... После било от тампона на двигателя...смених го... ПАК ТРАКА! Пак им обяснявах 100 дена че е от гумата не от другаде, окей, погледнаха и ми съобщават, че било основата на амортисьора - около 600 лв беше .....Викам няма да стане. Прибирам се изнервен, и реших, просто да сваля гумата и аз да си огледам (не съм техник) свалям гумата и какво да видя- не са сложбили скобата на спирачния апарт правилно -въобще не затягаше апрата а само стоеше. Свалих я, сложих я правилно и всичко се орпави....простих им някакси..

НО ПРЕДИ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ: Оставих колата да ми сменят ЗАДНИ накладки- днес забелязвам ТРАКАНЕ отзад- прибирам се и веднага отивам отзад да проверя положението, и какво е то И ДВЕТЕ ЗАДНИ СКОБИ НА НА АПАРАТИТЕ СА СЛОЖЕНИ НЕПРАВИЛНО!
Толкова се напуших,че направо утре им цъфкам там и искам обяснения. Значи аз си доверявам колата на тях срещу сериозни суми, в замяна на което получавам колата си 2 пъти със неправилно сложени скоби и то не къде, а на спирачките!!!.........Те въобще знаят ли как се закачат скобите...... :evil: :evil: :evil:
Прилагам снимки на апрата. Скобата, която на места съм оградил трябва да бъде ОТЗАД и да затяга- вмомента просто стои пъхната в двете дупки и нищо не прави! На първата снимка ще видите колко "добре" опълтнява. Коментара оставям на Вас.
П.П. Става въпрос за Мото пфое ПЛОВДИВ.
Държа да отбележа, че и на ДВАТА задни апарата е така сложена!
Тия са е*ати и специалистите! Защо ходиш при тях въобще?
Само за протокола и тези кото се чудят на снимките по-горе- ето как трябва да изглежда скобата в нормално положение![Image: P5010192.jpg]
EEEE Wrote:Тия са е*ати и специалистите! Защо ходиш при тях въобще?

Защото се занимават предимно с Волво и "би трябвало" да може да им се гласува доверие редом до височките им цени и "стандарти" ...
Но ето и резултата.
Май за доста сервизи на Мото Пфое съм чувал за подобни неприятни ситуации... Колегата Kangalov мисля преди време бе пуснал тема с подобно съдържание...
Досега не съм чувал за доволни от МП.
Сега отиваш с обърнати скоби, качваш майсторът да се повози да чуе как тракат.После обръщаш скобите пред него и му казваш да ти върне парите и ако трябва да ти сложи грешно сменените части.Защо ще ти губи времето и кинтите некадърника? :evil:
JAMIX Wrote:Сега отиваш с обърнати скоби, качваш майсторът да се повози да чуе как тракат.После обръщаш скобите пред него и му казваш да ти върне парите и ако трябва да ти сложи грешно сменените части.Защо ще ти губи времето и кинтите некадърника? :evil:

Точно и аз сега вря и кипя и се чудя утре какво да им погодя и как да ги подредя както заслужават утре.... :evil:
И не е за първи път... при положение, че вече бях подал опалкване при началника миналият път.... :evil:
Оплакване до началника на сервиза, до представителството в София и търсене на правата до дупка, тихо спокойно и с твърд тон, без викове, крясъци и псувни,после ще те гледат като писано яйце и ще ти се кланят като отидеш пак при тях за нещо Wink . Ей нямат научаване в тая държава :|
Pages: 1 2 3