Волво Клуб - България

Full Version: Предни амортисьори с електронно управление
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,
Търся да закупя два предни амортисьора за С80-2006 фейслифта със електронна система за регулиране на твърдостта Four-c/s. Старите бяха на Монро като в момента съм с обикновени Монро но ми се иска да я ползвам отново тази екстра. Предлагам или замяна с доплащане от моя страна или плащане в брой.Сложените обикновени на Монро са чисто нови все още в гаранция на 3000 км.
Arrow
Аз съм на предния етап, колата е с Four-C, което не работи заради един от предните сензори. Смяната с труда е около 500 лв. в МП, но амортисьорите може би скоро няма да стават (задните са на 55-65%) и клоня към отказване от тази екстра заради цената (над 1300 лева на брой) и замяната им с такива за автомобили без електронно регулиране. Въпроса ми е от какво ще се лиша и дали си струва, тъй като от както съм купил колата тази система не работи.
Колега не разбрах предлагаш ми замяна ли? Ако да ще направя справка за взаимо заменяемост. Освен това не разбрах дали твоите предни са ок или имаш някакъв друг проблем по системата??
А за това какво губиш- е ми не друса толкова по лошите български пътища при конфорт позиция.Аз поне за това искам да си ползвам тази екстра.
UP