Волво Клуб - България

Full Version: какво е това???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги. От известно време и аз съм собственик на Волво С40 2000 16в 1996г. 140 к.с. Но управлението на климатроника е някакво уникално, не сам мяркал друга с такова. ако можете да ми дадете някаква информация много ще сам ви благодарен... Smile ще опитам и някоя снимка да кача.


[attachment=28737][attachment=28738][attachment=28739][attachment=28740]
Какво те притеснява? От ляво си нагласяш градусите, посредата - къде да духа (това с трите стрелки е дали да вкарва въздух отвън или да върти само този в купето) и в дясно степента (силата), а червеното копче (пак в дясното кръгче) ти е нагревателите на задният прозорец...
не че ме притеснява просто исках да попитам дали някой е засичал такова и дали е оригинално за модела или от после е слагано. колата е внос от холандия.
Оригинално е.Просто се среща много рядко.Мисля че в моделите от 95 г. са се слагали отначало.
С цялото ми уважение към автора и нищо лично, но изглежда доста зле, добре че са спрели да ги правят така Big Grin
И аз го гледах това нещо в една 40-ска преди време. Доста се чудих и накрая стигнах до извода, че едва ли е фабрично. Никой уважаващ себеси производител не слага мембранна клавиатура в кола, та камо ли Волво. Да не говорим, че и шрифта на надписите е доста различен от този който ползват Волво. По-скоро това е някаква щуротия на някоя фирма за тунинг оборудване.
Добрата новина в случая е, че лесно и сравнително евтино може да се направи нова такава клавиатура за да се оправи скъсаното.
Мисля , че е някаква кръжочна работа ( без да обиждам разбира се никого ). Дано да не създава проблеми
2 Unlimited :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

те са били едно време такива майстори, но после са напреднали Big Grin