Волво Клуб - България

Full Version: GPS навигацията на volvo s60 d5 2004 година
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, наскоро си купих volvo s60 d5 2004 година с навигационна система. Казаха ми, че трябва да натисна копчето "back" отстрани на волана, за да излезе екрана. Само че този екран, намиращ се на таблото не излиза. Попитах мой приятел, който е със същото volvo, само че неговото е 2002 година и ми каза, че в багажника (в една кора) трябва да има DVD. Проверих и установих, че няма такова DVD. Бихте ли ми казали дали може да излезе екрана, без това DVD, или не може без него?
Въобще не си играй да купуваш ДВД, няма карти за него. ПО - добре си вгради нещо друго вместо навигацията на колата.
Shpatov Wrote:Здравейте, наскоро си купих volvo s60 d5 2004 година с навигационна система. Казаха ми, че трябва да натисна копчето "back" отстрани на волана, за да излезе екрана. Само че този екран, намиращ се на таблото не излиза. Попитах мой приятел, който е със същото volvo, само че неговото е 2002 година и ми каза, че в багажника (в една кора) трябва да има DVD. Проверих и установих, че няма такова DVD. Бихте ли ми казали дали може да излезе екрана, без това DVD, или не може без него?

Демек някой го е свалил модула за навигация?!?
Без него няма как да се покаже дисплея. Smile
Виж тук:
http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewto...10#p157927
И довършената платка за управление:
http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewto...30#p195186
А ако реша да купя dvd, филм мога ли да си пусна примерно. В смисъл да сложа диск със записан филм в DVD-то. Дали ще стане ?
Shpatov Wrote:А ако реша да купя dvd, филм мога ли да си пусна примерно. В смисъл да сложа диск със записан филм в DVD-то. Дали ще стане ?

Не. Навигационния модул не може да възпроизвежда видео.
Този приятел, за който споменах, ми даде сайт, от който да свалям карти за навигацията на волво с60,с40 всякакви.
Shpatov Wrote:Този приятел, за който споменах, ми даде сайт, от който да свалям карти за навигацията на волво с60,с40 всякакви.
всякъкви но не и за България, или за България но за новтото S60 след 2011г.
stefi_pavlov Wrote:
Shpatov Wrote:Този приятел, за който споменах, ми даде сайт, от който да свалям карти за навигацията на волво с60,с40 всякакви.
всякъкви но не и за България, или за България но за новтото S60 след 2011г.


карти на Европа бяха и имаше за 2008 2009 година
ама България не е Европа Smile