Волво Клуб - България

Full Version: ел. Ловато замяна с вакуумно такова
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
поради честите проблеми с изпарителя си реших да го разкарам.на повече от 11 години е и често губи настройките си.имам вакуумно Ловато работило около 30 х. Км.дали да взема мембрани да го рециклирам или да търся по евтин турски електрически.Бюджетът е ограничен.Какъв разход мога да очаквам при добър реглаж?Къде е най удачно да се разпробие колектора за вакуум?
Само не си вземай май волтрон бяха турски от 60лв. Нямат втората реголировка и след 2-3 месеца ти побелява главата. Ремонтен комплект е решение но ако изпаритела не е замръзвал повече от 3-5 пъти.Най добре си е нов изпарител на клас имаше/не им правя реклама просто там гледах последно / голям избор по около 120-140лв.
въпроса ми е конкретно за вакуумното.Къде е най удачно да се вземе вакуум от колектора и с автоматично копче че стане ли или трябва да взема обикновено с ръчно превключване?
Вакуумните изпарители за мен трябва да бъдат спрени от производство.
То верно че и другите реагират на засмукването.Абе морално остарели са за мен.
съгласен съм.Но не сте ли на мнение че е по добре вакумен италиански които е работил 2 години отколкото нова турска пръчка?
За турската пръчка дне мнения няма.
Италиански електронен дори и работил за мен е по-добре от нов вакуумен.
така и не получих отговор на въпроса си. Мога ли да оставя автоматичния ключ и да вържа изпарителя по същия начин без бобинката която е за сигнала от високоволтовия кабел от бобината?
Обслужи ел. Ловатото, за 28 кинта му вземаш ремонтен комплект хубави мембрани и о-опръстени, става като нов.
Ако искаш да слагаш вакуумен, можеш да си хванеш вакуум от където си решиш но си напиши модела на мотора защото някои имат затапени изводи и няма да се налага да дупчиш колекторите.

За ключа.Можеш да си го ползваш като просто изолираш кабела към клапана на изпарителя и остава само към този преди него и този на бутилката.
в Русе не можах да намеря мембрани за под 40 лв иначе се навих да ремонтирам сегашния изпарител.
xPLOID Wrote:в Русе не можах да намеря мембрани за под 40 лв иначе се навих да ремонтирам сегашния изпарител.

Ако искаш мога да проверя в София само ми трябва марка и евентуално модел.
А снимка е най-добре за да знам за какво става на въпрос .
Пък ти ще си прецениш.
Pages: 1 2