Волво Клуб - България

Full Version: Въпрос относно седалки за V40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги интересува ме някой пробвал ли е да сложи седалки от В40 след 2000г. на в40 до 1999г. дали ще паснат плъзгачи, букси и т.н. става вапрос за предните и задните седалки
Спомням си, че колега продаваше своето волво, което беше произведено преди посочената от теб година, с прекрасен кожен салон, който бе коментиран от друг колега, при което продавачът му отговори, че е от волво след 2000г.
Вече до екстрите/буксите/ дали съвпадат е друг сериал.
Дано съм помогнал!
Естествено че помагаш мерси поне ми даде надежда че може и да стане но трябва да съм на 100% сигурен
то няма нещо, което да не може да стане, даже съм виждал салон от S/V40 на голф 2-ка. Местата на болтовете - са абсолютно същите преди и след 2000 (след 2000 има две планки отстрани, но може да се мине и без тях), буксите забрави да станат, най-многото да изгърмиш някоя възд.възглавница Smile , само тази може да се върже за напомнянето за колана -режеш я и я връзваш с лъстър клема, подгряването на салона е различно преди 2000 и след. От десен волан ако вземеш след 2000, няма да можеш да си регулираш шофьорската седалка, може да смениш цялата шина и декорът от страни на седалката, ако е десен волан преди 2000 - същото, плюс ако има подлакътник - ще ти е от другата страна, което не е голяма грижа. Преди 2000 седалките са с механични датчици за удар, така че оставаш без странични възглавници, това не знам как може да се пригоди.
Значи моето волво е '99г. Нормална дирекция намерих читави седалки от волво също с нормална дирекция но е след 2000 г. Искаш да кажеш че неможе да се вържат въздушните възглавници подгрева може да се приспособи това ми е ясно дали не може да се вържат директно кабелите за възглавниците? ?
взимаш си инсталация от след 2000 и ще проработят, самите еърбеци работят на разл. принцип, управляващите модули са различни, на едната кола имаш 2 букси под седалката, на другата 6, подгревът може и да можеш да го подкараш, на по-новите управлението на подгрева е вградено в климатичния модул, но може и да е направен така, че да не можеш да го подкараш само с бутони, освен това той е на 2 степени, в общи линии нищо не можеш да си ползваш от нещата, по-лесно е да ъпгрейтнеш салон на след 2000г. с кожен да речем, затова може би най-доброто, което можеш да направиш е като колегата Карлсон да си смениш само тапицерията с кожена и примерно корите на вратите, но само с от преди 2000г.:
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=25737">viewtopic.php?f=11&t=25737</a><!-- l -->
мерси за изчерпателния отговор тама вече ми стана ясно всичко 'ще търся по стар салон