Волво Клуб - България

Full Version: Volvo кацна на покрив в Костинброд
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Няма невъзможни неща за Volvo..

[Image: 17377-kola1002_908x800_620_348.jpg]

Лек автомобил „Волво“ изпусна завой, прелетя над 15 метра и кацна на покрива на помпената станция в Костинброд. След зрелищната каскада шофьорът избяга от мястото на катастрофата.

Инцидентът стана половин час след полунощ вчера. Колата се движела по пътя от село Петърч към Костинброд. Вероятно заради висока скорост шофьорът не успял да вземе лекия десен завой на входа на градчето. Волвото продължило направо, излизайки от асфалтирания път. Автомобилът се качил на висок около половин метър насип от пръст, който огражда помпената станция на Костинброд. Получило се нещо като трамплин, който изстрелял нагоре волвото. После колата минала през втори трамплин – джанково дърво, изхвърчала на около два-три метра височина, ударила се в комина на помпената станция и се завъртяла с предницата към шосето.

„Ударът беше страховит. Прозорците на къщата ни се разтресоха като при земетръс. Преди колата да се удари, не се чуха никакви спирачки. Шофьорът явно е карал много бързо“, разказаха съседи. Минута-две след катастрофата на мястото на злополуката пристигнала друга кола. Чули се реплики: „Айде, не се излагай, дошъл съм да те спасявам.“ Мистериозният шофьор на волвото се качил в другата кола, която отпрашила с изключени фарове.

Малко след това пристигнали полицейски патрул, пожарна и линейка. Огнеборците разпънали стълба и се качили на покрива на помпената станция да търсят пострадали хора. Колата се оказала празна.

Кацналата на покрива кола предизвика истинско въодушевление не само сред местните и минувачите, но и сред органите на реда. Охраняващите полицаи си правеха снимки с колата, „тъй като такова нещо не били виждали“.

Собственикът на автомобила е студент, който до вчера не бе открит. Полицията намерила свидетели, които го видели доста пиян преди катастрофата. Тепърва ще се доказва, че той е карал волвото.

Източник: pressadaily.bg
Време е от Волво да се замислят и да вградят катапулти в колите ни. Idea

Адмирации, подобно нещо трудно се постига без подготовка Wink
Напомня ми на поставените като плашила край пътя обезобразени голфове, но тази творба на модерното изкуство е далеч по-стилна.
Никак не подценявам постигнатото от нашето момче, но има и по-добри постижения - прелетени 35 метра (почти колкото първия полет на братята Райт) с позиционирано возило на 7 метра височина - това вече е много повече от първия полет със самолет. http://dnes.dir.bg/news.php?id=3908195

Чудно ми е какво ли ще става, когато технолигиите напреднат и колите освен по пътя, ще се движат и над него :?: :!:
Трябва да се внедри, не само от Волво, дрегер при палене, макар че не пречи друг да го надуе.