Волво Клуб - България

Full Version: Датчик на нивомер за резервоара за S40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Значи голяма закъсвация ме догони...
Не стига че преди седмица на връщане от морето колата ме остави насред път без никакви признаци - оказа се че бензиновата помпа не дава нужното налягане и колата просто умря след едно спиране. Айде намерих майстор, смени я, колата върви прилично...тръгвам и гледам след 500м резервоара ми дава на нула! Викам си - тия са ми източили бензина и се връщам да се карам. Човечеца се притесни и отворихме капака под задната седалка - гориво фул...Ама датчика нещо се е скапал. При даване на контакт дава че е пълен резервоара и после почва да спада плавно докато накрая светне резервата. Какво ли не правихме, но не...явно си е отишъл.

Сега въпросът е къде да се намери нов. Разбрах че цялото това нещо с кошницата се продавало амблок и то за някакви безумни пари - над 450 лв, с помпа с всичко. Е вече дадох 250 лв за помпа..сега само за един датчик още толкова..не ми се връзва...И за да не съм голословен иде реч за ето това:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.partsforvolvosonline.com/product_info.php?cPath=784_857&products_id=4699">http://www.partsforvolvosonline.com/pro ... ts_id=4699</a><!-- m -->

Както и номер 35 на схемата.

Та въпросът е - някакви идеи как може да се оправи съществуващото, в което яко се съмнявам, или откъде и как да се намери нещо втора ръка ли знам ли?!
Значи след като над 100 човека са прегледали темата и никой нищо не е казал, за да забравя за скорошно решение. Все пак ако някой чуе или му изпадне нещо за втора ръка - свиркайте. :mrgreen: