Волво Клуб - България

Full Version: въпрос за в40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, искам да попитам може ли да се върне километража назад (става въпрос за изминатите километри а не за малкия брояч). Таблото е с дисплей а не с жило. Искам да го върна защото смених моето оригинално табло с такова с инфо център, но то е на много повече километри. Колата е в40 2000 16в 1998год. и таблото е от същата кола. Та може ли да се върне или ще си го карам така.
Имаше някакъв вариант при подмяна на табло да се коригира километража, но трябва да се намеси Жоро 74 или някой който е запознат, аз само съм чувал че става Wink
Карай си така колега и да не ти пука.
Теоретично при смяна на табло във Volvo Vida е описана процедура за въвеждане на километри с оригиналното диагностично оборудване, но май иска връзка със сървърите на Волво. В интернет има софтуер за корекция на табло на Волво срещу пари, но обикновено евтините китайски версии на този софтуер прецакват табла.
Да,може.Сваля се таблото,качваме епрома на програматора и се превръщаме в хакери :mrgreen:
Стана ми интересно как тогава автоджамбазите връщат километража Idea нормално като погледнеш сайтове дизеловите коли са на по мин.250000 как ажеба става номера доста търсих просто информативно но нищо а пък всички говорят за това.Тук имаше линк проверка километрите на волво 850 Smile
Реших проблема, намерих си още едно табло с инфо център, което на километри е почти като моето- оригиналното на колата. Сега всичко е точно и много си се кефя на волвото. Ако някой иска да слага и на неговото в/с 40 инфо център имам таблото и копчето за смяна на позициите.