Волво Клуб - България

Пълна версия: проблем с музиката в S60
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3
Здравейте колеги.От няколко дни съм притежател на този автомобил и единственото нещо което засега се сблъсквам като проблем е че при включване на радиото постоянно търси станции и претърсва CD.Така доста време после хваща станция за кратко време и пак търси.И бутоните който са на волана за увеличаване и намаляне също не работят.А Cruise controla отляво си работи нормално.
Ако може за съвет.
skytenev написа:Здравейте колеги.От няколко дни съм притежател на този автомобил и единственото нещо което засега се сблъсквам като проблем е че при включване на радиото постоянно търси станции и претърсва CD.Така доста време после хваща станция за кратко време и пак търси.И бутоните който са на волана за увеличаване и намаляне също не работят.А Cruise controla отляво си работи нормално.
Ако може за съвет.

Или блокирал бутон, или радиото не е от тази кола. Smile
Благодаря засега колега.Ще се опитам да сваля музиката за да проверя бутоните защото и аз имам такива съмнения.Само като занчло трябва да разбера как точно се сваля ама мисля да опитам.
skytenev написа:Благодаря засега колега.Ще се опитам да сваля музиката за да проверя бутоните защото и аз имам такива съмнения.Само като занчло трябва да разбера как точно се сваля ама мисля да опитам.

Здравейте, аз също съм с S60 от ляво на волана имам бутоните за темпомата, но от дясно нямам тези за управление на музиката. Питам се дали отдоло не е пусната инсталация за управление на музиката,а просто да нямам бутоните на волана. Ще помоля, ако успееш да свалиш управлението от волана, да споделиш как, за да видя и аз какво мога да направя по този въпрос.
Централна конзола S80 (1999-2007)
и
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZmQYcua3_80[/youtube]
УСПЕХ
На мен засега неми се налага да свалям бутоните от волана.Но сваляйки музиката установих че предната конзола за управлението пише 6 CD а вътре чейнджъра е със 4 CD.Tоест най вероятно има неправилна комуникация.Сега въпроса е кой точно модел от оригиналните музики на Volvo e за 4 CD.
Моя е с 4CD HU 803 с външен усилвател...а за 6 предполагам е с външен CD Changer
Външния CD Changer е 10 CD-та ...
6CD ченджърите (на P2 колите де) са за навигация и не стават за аудио.
Проблема е че предният панел е за 6 ЦД а отзад е със сигурност ченджър за 4.Тоест едно от двете е сменяно.Ченджъра си работи но заради грешната комуникация претърсва малко повече време.А иначе свири и най вероятно използва усилватела на радиото.
Вчера намерих едно HU 601 само че е от кола с дясна дирекция.Дали има значение ако някой знае да пише.Иначе отивам по някое време да го сравня с моя панел и ще го вземам.
и след това си приготви и още 100лв за Мото Пфое, за препрограмиране, аз моето го смених и не му работеха част от копчетата, и осветлението на бутоните, след смяна на софтуера всичко е ОК.
иначе - лява, дясна дирекция няма значение.
Страници: 1 2 3