Волво Клуб - България

Full Version: Проблем със светеща лампа SRS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
След сваляне на хидравличната рейка по незнайна причина светна лама SRS грешката която дава комп. е прекъсната връзка към възглавницата във волана. Грешката неможе да се изтрие, откачане на акумулатора също не помага. Давайте акъл как да реша проблема. Откъм волана няма прекъснали кабели всичко изглежда наред.
460 95-та година.
При мен се получи същият проблем когато ми се изхаби акомолатора до край, също и лампата на АБС свети но вече не им обръщам внимание.
И при мен така. Смених и аз кормилната рейка като теб,лампата светна,аз си карам..... А дано някой каже ,ако е брал подобни ядове :mrgreen:
Не е за пренебрегване от това може да зависи живота ти..
Мдааааааааааааааааа........... :roll: троп,троп трооооп (потропване с пръсти по масата) :roll:
При мен, пък светна след като свалих възглавницата за да почистя пластините за клаксона, само че забравих преди това да откача акумулатора.
И аз без да откача акомулатора свалях въздушната възглавница за да си сменя конзолата за мигачите и фаровете защото не ми се задържаха дългите светлини и после като я свързах и сложих...... SRS....... постоянно свети и дразни окото пък ме беше страх да оставя свързана възглавницата щото да не излезе по път някъде и я откачих и сега си карам без въздушна възглавница и със светещ SRS ... Smile