Волво Клуб - България

Full Version: Терминатор 6 пристигна
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте!

Днес най-накрая пристигна очакваното първото ми Volvo XC60 T6. Напълно съм очарован от автомобила!

В течение на времето ще споделям по детайлни впечатления от автомобила, но засега съм абсолютно доволен от всичко, с изключение на едно: от време на време музиката или радиото прекъсват и се появява прозорче "Новини" на екрана и някоя радио станция се пуска за една-две секунди и след това се възобновява музиката. Проверих в опциите на радиото, в подменюто "Новини" нищо не е отбелязано, но това нещо все пак се появява. Дребна забележка, но съм ценител на хубава музика по време на спокойна езда и това изключително много ми досажда.
Здравей Колега.Със здраве да си го караш и в сервизите само за масло да влизаш.Проблемати с радиото ще се оправи,когато в радиото махнеш отметка новини.Това е направено за европа с цел като слушаш диск,да ти покаже,че има важни новини като задръствания и подони неща.Успех
Честит, със здраве да си караш чисто новата кола и да имаш само приятни моменти с нея Wink
Има настройки на радиото или навигацията, които трябва да прочетеш и да промениш, за да не ти изключва диска.
Честито и от мен-безаварийно да си я караш дълго време с кеф,защото това е кола,която заслужава внимание Wink
За радиото - виж по настройките и изключи известяванията за трафика (traffic announcement или ТА), можеш ли да забележиш на кое радио те прехвърля. По принцип тази функция е забранено на радията да я ползват, но някой тарикати я активират за да привличат слушатели.
В настройките за радиото нищо свързано с ТА, новини и т.н. не е отбелязано, а ресет на настройките не върши работа, ще мина през автосалона тези дни явно.
BrainStormeR Wrote:В настройките за радиото нищо свързано с ТА, новини и т.н. не е отбелязано, а ресет на настройките не върши работа, ще мина през автосалона тези дни явно.

При нашите коли е TP, другото което може да накара радиото да се държи така е News. Няма да се учудя да трябва да се сложи някъде "чафка" из настройките за да се изключи тази функция. Wink
Възможно е и така да е. Но когато говорих с Мото Пфое ми казаха, че е често срещано и нищо не могат да направят, защото било заради силния сигнал на някои станции. :?: :?: :?:

Ето снимките на меню-то на радио:[attachment=32080][attachment=32082][attachment=32085]

Също така предложете сайт от къде мога да си поръчам ключодържател на Волво или откъде мога да си купя нещо хубаво във Варна? :roll:
Колега, няма как да си прави сама каквото поиска ... може ли да го дадеш на Инглиш, че с този Рашън малко ми се повдига :mrgreen:
Я махни отметката "Показать установки" и виж дали няма някакви отметки в меню "Задат фав. новостей".
После същата процедура в навигацията, т.к. ползва карти и софт на Гармин, а те имат разни подобни "екстри" Wink
Покарах малко колата и..... няма такъв кеф просто. Много добре се държи колата на пътя, а в режим комфорт и кофти път не е проблем; динамиката е невероятна за този автомобил, а разхода е 12,18 л./100км от резервоар до резервоар при средно бързо каране, основно в града.

Активния ксенон и адаптивния круиз са супер екстри, тази кола се поръчва задължително с тях.

ПП: Посвикнах с прекъсването на музиката, на фона на цялата кола не трябваше изобщо да споменавам това като "проблем".
Pages: 1 2