Волво Клуб - България

Full Version: Интересна статистика и защо ни няма сайта на Волво България
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Здравейте,

ровейки се из нета вижте, на каква интересна статистика попаднах и хора тръгващи си от тук и клуба на Волво в България поради ред причини....

Ето и линк:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://forum.gt1service.com/viewtopic.php?f=49&t=176">http://forum.gt1service.com/viewtopic.php?f=49&t=176</a><!-- m -->

Другото интресно нещо е в официялния сайт на Волво България има място къдо са вписани клубове на привържениците на марката от цял свят, а нас ни няма, защо така?

Ето го и линка:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.volvocars.com/bg/top/community/clubs/pages/default.aspx">http://www.volvocars.com/bg/top/communi ... fault.aspx</a><!-- m -->
Съжалявам, за първия линк, но системата тук го променя и вие неможете да го отворите!

Моля влезте във форума на BOCK GT1>FORUM>НА МЕГДАНА>ВОЛВО КЛУБНИ НЕРАЗБОРИИ
JMI Wrote:Съжалявам, за първия линк, но системата тук го променя и вие неможете да го отворите!

Моля влезте във форума на BOCK GT1>FORUM>НА МЕГДАНА>ВОЛВО КЛУБНИ НЕРАЗБОРИИ

еее факсовете при тебе са закъсняли с цяла година бе колега Big Grin :lol: Big Grin

[attachment=32542]

Моето мнение по случая съм си го обявявал нееднократно и нищо не е в състояние да го промени - ако пък теб нещо те притеснява, питай - било тук било на друго място - терен бол ...

Не харесвам клиентелизма, конспирациите, партийните физзарядки и всякакви пионерски изпълнения, сори!
п.п. Не че в момента ВКБ има някаква организирана дейност, освен срещите - но и това да ме водят пред сервизи и да се снимам с фирмени календари - No pasarán!

... а-а-а ето още един факс - някои хора наистина са мнооого упорити те обикновенно говорят за себе си в множествено число, незнайно за мен защо :lol:

[attachment=32538]

навремето започнах една тема : Реквием за една счупена ваза - мисля да я продължа тия дни Wink
Confusedhock: :roll:
Аз не настройвам нищо, срещу никого, просто видях тази тема в споменатия форум и реших да споделя с вас. Виждам, че хора си тръгват от тук и клуба и това не е приятно! Какво се прави за да се задържи членската маса е интересния въпрос и защо хората си тръгват?

А също така видях, че отсъстваме от сайта на Волво България като регистриран фен клуб и въпроса ми е защо, след като сме единствения официялен форум и клуб в България?
JMI Wrote:Аз не настройвам нищо, срещу никого, просто видях тази тема в споменатия форум и реших да споделя с вас. Виждам, че хора си тръгват от тук и клуба и това не е приятно! Какво се прави за да се задържи членската маса е интересния въпрос и защо хората си тръгват?

А също така видях, че отсъстваме от сайта на Волво България като регистриран фен клуб и въпроса ми е защо, след като сме единствения официялен форум и клуб в България?

<!-- m --><a class="postlink" href="http://volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=6320">http://volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=6320</a><!-- m -->
можеш да започнеш от тук - нещата са с един постоянен хоризонт в драмата и не са от вчера

Вече започвам да си мисля, че автора на крилатата по-долу фраза казана в този горен дебат:
Друго си е частен форум и клуб -> ясни правила.... на който НЕ му изнася - НЕ участва! :wink:
...........И няма място за сръдни
!


е прав - НЯМА НИЩО ПО-ХУБАВО ОТ ЧАСТНОТО - НАЛИ? "ПРИЯТЕЛСКА" шегичка Wink

там също съм си казвал мнението така както аз го мисля - без да се съобразявам с авторитети и съоснователи и временни лидери :twisted:
А някой знае ли, защо линка към сайта е блокиран и не се изпива така, както трябва?
Бе не че нещо, но не мисля, че JMI има желание да е страна по конфликтите ви, просто иска информация. В този форум вече всеки задал въпрос е "провокатор" :roll:
Както и да е, мисля че някога някъде преди бая отдавна имаше тема, в която се обсъждаше точно защо волво клуба не е в този списък, но не мога да я намеря.
Аз живея на хиляди километри от България, имам си достатъчно работа тук, където съм, за да си създавам излишни грижи да разпалвам конфликти! Просто ми е приятно да общувам с повечето от вас и също така научавам неща, които са ми полезни и се надявам да съм полезен на колкото се може повече хора.

Въпреки всичко, с риск да се повторя няколко пъти тази вечер, живо ме интересува защо е блокиран първия линк, в който хора се отказват от клуба и изказват съображенията си и второ защо не сме в списъка с фен клубовете на официялните Волво сраници?

Незнам дали това е в компетенцията на някого тук, но все пак е хубаво да има отговори иначе нещата изглеждат несериозно!
Aми живеейки на хиляди километри, предполагам си спомняш приказката - двама българи - чета, трима българи - чета с предател. Та и тук така, има някакъв спор между няколко човека, който довежда до това, хората да се гледат лошо по форумите. Най-общо казано това е - преди няколко години клуба се разцепи, а причините са според когото попиташ Big Grin Но резултатът тук е, че имена не трябва да се споменават и линковете се цензурират.
Форума е полезен със споделянето на информация и това е неговата основна стойност. От там нататък политическите спорове са за хора със свободно време.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10