Волво Клуб - България

Full Version: Модификачия на ключ за Волво
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Както сам каза полиуретанова паста.Аз си купувам полиуретан под формата на салам - много съм доволен,лепи всичко и надеждно.За малки детайли е спорно,но смятам,че за случая би бил подходящ.Поздрави
един "тъп" въпрос от мен. какво правим като свърши батерията на дистанционното? май отива на нова кутийка след това, че опита ми с смяна на батерии е че като изхвърлиш оригиналната и кара 2 -3 години и после пак за смяна.
stefi_pavlov Wrote:един "тъп" въпрос от мен. какво правим като свърши батерията на дистанционното? май отива на нова кутийка след това, че опита ми с смяна на батерии е че като изхвърлиш оригиналната и кара 2 -3 години и после пак за смяна.

Обръщаш дистанционното с бутоните надолу. Отваряш капачето, вадиш старата батерия, слагаш новата, затваряш в обратния ред. Wink

Цялата процедура отнема не-повече от 2минути с разопаковането на новата батерия.

Всъшност ключа и дистанционното продължават да са си две отделни неща. Едното се завива за другото с винтче намиращо се под капака на батерията.
Лепят се само и единствено пластмасите на ключа. Дистанционното е на щипки. Там усилие няма.
Ако не се залепят добре двете пластмаси на ключа при палене ключа се разпада.
Епоксидната смола освен, че няма никаква адхезия с тези пластмаси, има и неприятното свойство да се свива като съхне. Демек крайно неподходяща за целта.
Ползвате лепила на хенкел от тези моментните.
http://www.henkel-loctite.bg/produkti/su...power-gel/
С това ще се получат добри резултати, защото разтваря леко повърхностния слой на пластмасата където е намазано и при исъхване се получава много добро слепване.
Самото лепило е устойчиво на механично въздействие защото след исъхване запазва пластичността си за разлика от нормалния каноколит, който става много твърд но пък крехък.
Pages: 1 2