Волво Клуб - България

Full Version: Мнение за масло от ОМВ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,искам да попитам някой ползвал ли е маслата на ОМВ и доволен ли е от тях гледам,че са запечатани отгоре и са оригинални австрийски с нормални характеристики,като другите? :o
Съвет, не купувай! Има толкова мног места от където можеш да си купиш масло, че ОМВ едва ли ще ти предложат нещо, за да се замислиш дали да купуваш от тях!
В ОМВ само кафето им е хубаво !!!
dilana Wrote:В ОМВ само кафето им е хубаво !!!
+1 :mrgreen:
ааа и сандвичите ги бива Smile
Имаше една тема тук във Форума, в която се обсъждаха тези масла и се стигна до извода, че не са лоши, по ред причини. Сега ми е много смотан мобилният нет, и не мога да я изровя, но ако на някой му се занимава.
Масла купувам от фирмите, които сменят масла. не искам след това да търся канал и да се занимавам с дейности, дето съм ги отсвирил преди 20 години. Веднъж обаче си купих от тях двутактово, беше неприлично скъпо - 17 лева за литър. Не бих повторил.
stefi_pavlov Wrote:ааа и сандвичите ги бива Smile
УФФФФФФФФФФФ НЕДЕЙ Работил съм там и знам как са. Ако не се продаде няколко дни само му обръщат салам и там домат краставица или каквото и да е в него колкото да изглежда по свеж и пак отива на витрината .
Благодаря колега, от прочетеното в тази тема разбрах,че е добро масло.