Волво Клуб - България

Full Version: Продавам Volvo V70 2.4 D5 185 h.p.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Уникално запазен автомобил. Ето линк <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mobile.bg/11383642549145367">http://www.mobile.bg/11383642549145367</a><!-- m -->
Здравей,

аз си мисля, че не си прочел правилата тук, приятелю! Друго, сигурен ли си, че караш XC90 или ще се будалкаме тук. До колкото се сещам обяви от търговци на автомобили тук отиваха в кошчето, но нека видим какво ще кажат модераторите! И като искаш да продаваш на клубари, хайде направи си труда и напиши пет неща за колата, само с линкове е тъпо, а аз ще следя, колко често влизаш и взимаш участие по различни теми тук! Малко е смешно и унизително да се регистрираш някъде, за да продадеш стоката при факта, че си търговец на коли, знам че сте отчаени да продадете нещо, но нека бъде направено по цивилизован начин!
И една малка корекция, дизел се пише Diesel Wink , може да си коригираш обявите
Много се извинявам за синтактичната неточност. Да абсолютно си прав , но аз не съм физическия подател на обявата. От друга страна , ако искаш да се заяждаш , нещо не ти се получава. По отношение на това кой какво кара, е малко смешно да изразяваш мнение базирано на предположения. Xc 90 то също е за продажба и би могъл да го видиш в автокъщата на раздел джипове. Поздрави и нищо лично приятелю.
Тази тема я заключвам и след 24 часа отива в коша. Колега пусни си тема според правилата и шаблона на форума.