Волво Клуб - България

Full Version: Спешно проблем
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,колата ми изписа ANTIFURTO MAX и не мога да запаля.разбрах че това е някаквс защита против кражба.кажете какво да правя.
ivailo ivanov Wrote:Здравейте,колата ми изписа ANTIFURTO MAX и не мога да запаля.разбрах че това е някаквс защита против кражба.кажете какво да правя.
Каква е колата? Ресетни -дай контакт и изтрий съобщението.Излез от колата,заключи,отключи и пробвай да запалиш Wink
Здравей колега, първо да беше написал какъв е модела и годината на возилото ти. Иначе сме като в "Минута е много" - "Гадаем, гадаем..." Smile Порових в някакъв италиански форум на Волво, но за жалост с моя калпав италиански успях да разбера само, че с тази функция си настройваш някакво време, за което алармата май не функционира, след като е включена. Може би ако си оставиш кучето в колата за известно време, да не се задействат обемните и датчици... Предполагам. При жабарите е изписвало ANTIFURTO MIN и ANTIFURTO MAX, и след сума време са разбрали, че проблема им е бил в недобре затворен преден капак на колата Big Grin
ivailo ivanov Wrote:Здравейте,колата ми изписа ANTIFURTO MAX и не мога да запаля.разбрах че това е някаквс защита против кражба.кажете какво да правя.
Колега, да ти имам темите, които пускаш...
Доста неясни са.
Да не говорим и че заглавията им не са съобразени с изискванията...
Попрочети ги малко тия правила. Както за мен, така и за такива като теб са писани.
П.с. Колата му е S80, 2.0T, предполагам реколта 99-а година...
Така колата е VOLVO 2.0T 163к.с. 1999г. Днес бях спрял за около 20 и след това няма палене.Първо видях че ми изписа въпросния надпис на италиянски и си го преведох-защита от крадец -(веднага пуснах темата през GSM, ako може някой веднага да ми помогне защото бях на път).Колата съм я оставил на пътя.Все си мисля че може да е имобилайзер.Пробвах всякакви комбинации от копчетата на дистанционното ама нищо не стана.От голямото въртене ми падна акумулатора и се задави колата,защото яко замириса на бензин.
Като цяло темата е за коша. :roll: А автора за предупреждение за системно неспазване на правилата. Sad
За пореден и последен път ще направя компромис, и ще помоля автора на темата детайлно да се запознае с следните правила!
Следваща тема оформена по този начин директно отива в коша!!!

ivailo ivanov Wrote:Така колата е VOLVO 2.0T 163к.с. 1999г.

Волво освен вид на мотора имат и модел...

ivailo ivanov Wrote:Днес бях спрял за около 20 и след това няма палене.Първо видях че ми изписа въпросния надпис на италиянски и си го преведох-защита от крадец -(веднага пуснах темата през GSM, ako може някой веднага да ми помогне защото бях на път).Колата съм я оставил на пътя.Все си мисля че може да е имобилайзер.Пробвах всякакви комбинации от копчетата на дистанционното ама нищо не стана.От голямото въртене ми падна акумулатора и се задави колата,защото яко замириса на бензин.

Най отгоре в раздела съм закачил една тема в която са описани много от съобщенията, които P2 платформата извежда на информационния си дисплей. Ако вашето го няма в списъка и го знаете какво означава то ми пуснете на лични за да го добавя. Идеята е форума да не се превръща в клуб на преводача, а да се обсъждат смисленни теми. Wink