Волво Клуб - България

Full Version: От инжекцион към карбуратор?Възможно ли е?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Как смятате колеги дали е възможно?Двигателя е В18ЕР и искам да разкарам колкото се може повече електроника(да не казвам всичката).Какъв смукателен колектор да бъде избран?Как обаче може да се реши проблема с центровката на запалването и какво друго допълнително е нужно да се монтира-нови филтърни кутии,въздуховоди и т.н.
Може, как да не може и с парен двигател става, и с верига и педали можеш да я подкараш, това е Волво все пак, нали девиза е "Не ме жали ще те надживея" Wink
Каква е идеята? Да не дадем " 5 лева" за диагностика и ремонт ,а да дадем 25 за гориво? Или идва краят на СВЕТА от филмите и само тези с коли без електроника ще се спасят -ако е това = тогава "УАЗ" -ка :mrgreen:
Минаха ми тука едни щуротии през главата ,но като цяло май си е кауза пердида.Както и да е.Та колега повярвай ми през изминалата 2013 дадох много повече от 5 лв за отстраняване на проблеми свързани с електрониката.Не знам при вас как е ама в Русе за 5 лв можеш единствено да измиеш колата си и то само отвън.Както и да е.Като направя снимки отива в раздел "НА ЧАСТИ".
С най добри чувства.......
За да я пригодиш с карбуратор трябва да смениш цилиндровата глава,заради отворите където влизат дюзите,или да измислиш нещо за затапване ..Бубина-комутатор също!Трябва да е такъв тип <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.leboncoin.fr/equipement_auto/392198374.htm">http://www.leboncoin.fr/equipement_auto/392198374.htm</a><!-- m --> Ще ти трябва и механична помпа.
Абе,хора...к'во сте се ошашкали с таз електроника.
Пет датчика са в цялата кола.
В тия 4-ки къде я видяхте електрониката ? Както казва колегата 5 датчикак на кръст. Няма никакъв смисъл от този карбуратор.