Волво Клуб - България

Full Version: Молба за допуск на лицето Георги Терзиев на ОС
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Уважаеми членове на УС

Моля ви ,
да обсъдите и гласувате следното предложение:

Лицето Георги Терзиев(ГТ),да бъде допуснато до ОС на ВКБ
Съществува конфликт на междуличносни дразни и обиди между членовете на ВКБ и ГТ,
който биха могли да бъдат разрешени в директен (словесен) диспут по време на ОС.
Моля ,ако молбата ми бъде удовлетворена ,
техническия секретар на ВКБ да намери начин да връчи(или изпрати)
поканата към г-н Терзиев ,в срок един месец преди провеждането на ОС.

С уважение /Здравко Захариев/
05/03/2014г.
Стига бе Здравко, наистина ли смяташ, че е необходимо това. Терзиев на 98% няма да дойде. На него му е кеф да си пише сам, да се надъхва и да си отговаря. Колко пъти е отхвърлял покани за среща и изглаждане на противоречията. Последно преди няколко дни Киро му каза, че е отворен за всякакви контакти, даже и поръчител на заявление за прием за клубен член е готов да му бъде, а лицето си самоизтри постовете. Ако иска да дойде, ако иска пълномощник, човек носител на идеите му да дойде. Wink
Всеки от нас има право на мнение Дидо.
За мен нещата могат да се решават (случват ) с диалог.
Членовете на УС могат да приемат или откажат .
За това са избрани .
Могат и да се допитат до клубната маса .
Дали Терзиев ще дойде ,това е негово решение .
Ако милее за клуба и иска да е градивен - ще дойде .
Но това трябва да стане с покана и т н .
Аз така мисля ,може и да греша Дидо.

Поздрави
A с пита не искаш ли да го поканим, с какво е нещо повече той от всеки друг бивш или настоящ фен на марката, че точно на него да изпращаме покана, особено след всичката помия която излива върху нас. Ай сиктир, на ОС не се ходи след изрична покана, не помня някой да са върнали от там, пък и не мисля че точно Жоро има заслуги да е там. Аз с него не съм имал никакви проблеми и винаги, когато съм имал нужда, ми е помагал, но откато изтрещя съм прекъснал всякакви контакти. Вкъщи бих го поканил на драго сърце, ама на ОС не бих го поканил под какъвто и да е претекст.
Колеги,
предложението на Здравко по принцип е в името на разбирателството. Разбирам и обратната реакция - всички сме били по един или друг начин засилени във фирмения му форум. При него проблема е във вниманието и чуството за влияние, определяне на правила и контрол и не на последно място комерс-мерак. Хайде няма да се правя на психоаналитик и прочие... Smile
Насви си на ината и със хиляди телефонни разговори и ръчкания направи нов клуб ... халал да му е.
Дори и да се предложи такава покана не мисля че ще бъде отразена ... няма да има дупе, знаете го всички. Не, че в някои негови теми не е имало и смислени неща по отношение на клубната ни дейност, но като цяло изтрещяването е тотално и предлагам да бъдем толерантни към тези .... изцепки.

всъщност и аз не разбарах какво да предложа Smile нека да чуем и другите колеги - пък що не и една анкета ЗА или ПРОТИВ :mrgreen:
Толкова ли е велик че да му правим и анкета . Моето предложение е да го поканим в бар " Синята Стрида "
Staiko S40 Wrote:Толкова ли е велик че да му правим и анкета . Моето предложение е да го поканим в бар " Синята Стрида "
А, не Стайко, там е само за сериозни личности, не за фурнаджийски лопати, за това е затворена група :mrgreen:
Аз като главно действаща "карикатура" в "сервизния сайт" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,нямам против Терзиев да бъде поканен на Общото Събрание.
Ако това ще е крачка към помирение -ок.,макар че помирението трябва да е осъществено от "заинтересованите" страни,участвали в "конфликт" от минало време... Ако обаче идеята за присъствието на Терзиев ще отблъсне Клубни членове от участие в ОС - е тук съм твърдо против! Това ОС трябва да преговори грешките, проблемите от миналото ни,и да избере Нов Управителен Съвет,съставен от нови лица,които да определят новия облик на Волво Клуб България!
Този Клуб е Национален,а не регионално-Софийска собственост. Белчев добре описа личността на Жоро Терзиев,аз нищо не искам да добавям .
Поздрави колеги Smile
Аз пък си мисля друго. Като гледам нещата вървят към две в едно - национална и ОС.
Нека поканим всички - и Терзиев и Емето и Мишел и Вили и всички останали които са минали и допринесли за клуба.
Нека седнем на една маса и да опитаме да загърбим проблемите, без значение на ОС или на национална.
С идеята за покана много му вдигнахте акциите, ако е мъжкар и иска да изрази мнение да заповяда на ОС без покана (както каза Ицо никого не са върнали от събрание), но ако му изпратите покана и не дойде това ще е гориво за пореден взрив в сервизния му форум та дори самата тема вече ще му е "храна" :mrgreen:
Pages: 1 2 3 4 5