Волво Клуб - България

Full Version: Спирачни тръбички S60
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,

преди време забелязах че са ми се напукали спирачните маркучи, поръчах си и сега предстой смяна, въпроса ми е , тъй като опитах да ги сменя, но спирачния маркуч откъм спирачната тръбичка не успях да развия, и предполагам че ще се скъса, някой има ли представа каква е резбата , за да си направя нова тръбичка, и просто да го подменя, че иначе много сложно ако се скъса и трявба да ходя да търся след това. иначе във вида видях че е дълъг 779мм, но не пише каква е резбата . видях че скантех правят спирачни тръбички по размер( задъжително искат обаче мостра). ако някой знае по близко място още по добре( аз съм на Симеоновско шосе)
благодаря предварително
Е нали си си купил маркучи ?
В тях се навива и накраиника на тръбичката .
занеси им маркуча и да си премерят каква е резбата
идеята беше да направя тръбичката, преди да я сваля, за да може да се движа, както и да е не се получи така. свалих я, да имам размера от страната на спирачния маркуч, но не и от към помпата. чисто информативно но двете страни са различни.утре ще ходя да ми направят нова и всичко по обратния ред.
изникна ми един друг въпрос Smile как се обезвъздушават спирачки на автоматик? досега никога не съм пипал спирачки на автомат, а забелязвам че педала е различен на P и на N, въпроса е на коя позиция трябва да обезвъздушавам, ако въобще има значение?