Волво Клуб - България

Full Version: От каде мога да си закупя Пръскалки за 460
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги здравейте днеска бях приятно изненадан когато се събудих в гр. Русе. Колата ми беше без тасове и пръскалките ми бяха счупени и оставени там, не ме ядоса факта че са счупени а ме е ят че незнам от каде да си купя нови днеска търсих някаде да си взема из сайтовете но никаде не видях да предлагат, ако някои има информация от каде мога да си закупя ще му бъда много благодарен.
От Мото Пфое. И не се притеснявай за цена, ще ти хареса.. поносима е Wink
Martin Petrovich Wrote:От Мото Пфое. И не се притеснявай за цена, ще ти хареса.. поносима е Wink
Нямат!
Звънял сам преди около месец. До колкото разбрах вече не се доставят.
Поради тази причина приспособих пръскалки от фиат темпра.
Благодаря ви колеги днеска ще пътувам за Варна ще мина да видя хем и се позамислям за една нова колица от там.
biser.or Wrote:
Martin Petrovich Wrote:От Мото Пфое. И не се притеснявай за цена, ще ти хареса.. поносима е Wink
Нямат!
Звънял сам преди около месец. До колкото разбрах вече не се доставят.
Поради тази причина приспособих пръскалки от фиат темпра.

Щом нямат, веднага вкарваме нова идея Idea

Та, купуваме си употребявани чистачки (..комплект), че по-евтино от Пежо 405, например. При тях разпръсквача е по рамената на чистачките. По спомен представляваше тръбичка с дюзи, прикрепена към рамото. Въпросните тръбички ги прикрепяме към нашите чистачки и "подвързваме" системата с маркучите, които сме купили предварително в комплекта.

Накрая имаме нещо подобно на това:

[attachment=30615]
При толкова много 440/460 за части, никъде ли няма, от други модели не стават ли? Например при V40 се сменят с такива от S80 , и новите пръскат като облак, вместо две струйки. Иначе както каза Мартин има го варианта с чистачки от Пежо 405, но и те са проблемни, от опит го споделям Wink
На Бисер се опитах да демонтирам моите пръскалки, които бяха на няколко години.. от четворката, която разпродавах до скоро. Еми не се получи. Първо едва бръкнах, второ "пишката" е на щипка отдолу, която не можах да стисна, за да я извадя - пишката :mrgreen: В крайна сметка от напъване се строшиха, но това моето не е критерий, може би Аз нямам опит с пишки :mrgreen:
Незнам да ви кажа от както са счупвни като видя кола се оглеждам само за това за да мога да видя някоя с такъв моел мога да снимам и да споделя какъв модел са мойте някой ако има идея поне да помогне, питах в Мото пфое във варна казаха ми че много отдавна не са получавали.