Волво Клуб - България

Full Version: 945 polar на части
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Колеги взех деветката за донор на моята, но има много неща които ще свършат работа и на вас .
Мотора е бензинов б200 с газ и газова бутилка на мястото на резервната гума . Всичко е налично без десен фар деференциял и скорости . Салона е черна кожа в учудващо добро състояние .
За връзка : тук в темата или на тел.0877433787-Чавдар
Снимки после защото си сгазих телефона с колата Big Grin
Комби или седан? Wink
bg_tiger1978 Wrote:Комби или седан? Wink
Комби е !
Стартер? Ляв фар?
Пак ще "говорим"... Wink Та, и, по телефона. Smile
Привет, принципно задната броня ме интересува, така за спорта. Виж за фаровете от Ицо и Рости не мога да се класирам, но да ти кажа засега си трая.
Рости имаш ги , фара е здрав и стартера си пали не ми е направил впечатление нещо !! звънни да се чуем.
За графа мисля че 45 кинта е добра оферта за задната броня с гредата вътре .
Ето и снимките на колата в по общ поглед
Стопа го видях, чакам за останалото Чаво Wink
Т'ва човек да не си купи 2-3 фара и 9-10 стопа и мигача и веднага му излиза име :lol: :lol: :lol: Ем сега пък ще ви изненадам - по прнцип ме интересува предната дясна седалка, която при мен е шофьорска, та Чавдаре, ако решиш да продадеш само нея или ако някой иска да си направим партия за целия салон съм отворен за предложения :twisted: :twisted: :twisted:
Чавдаре,аз си заплювам генерацията от колектора до края ако е възможно и тръбите са читави. Също така предната решетка - ще се опитам да прехвърля емблемата на моята, виждам че тази си е цялата и ако може и бобината, стига да няма да ти трябва ако се намери някой кандидат за мотора. Бензиновата помпа предполагам е електрическа?
Засега това е всичко за което се сещам в момента, а от мен имаш бурето от снимката + гоУема бутилка "Дедо Гошовица". Big Grin , а купона, терена и компанията са от теб. Big Grin

Чини ми се че пак ще си герой в стария филм "Деветка с ръчка" а? Wink

[attachment=37402]
Stanchoni Wrote:Чавдаре,аз си заплювам генерацията от колектора до края ако е възможно и тръбите са читави. Също така предната решетка - ще се опитам да прехвърля емблемата на моята, виждам че тази си е цялата и ако може и бобината, стига да няма да ти трябва ако се намери някой кандидат за мотора. Бензиновата помпа предполагам е електрическа?
Засега това е всичко за което се сещам в момента, а от мен имаш бурето от снимката + гоУема бутилка "Дедо Гошовица". Big Grin , а купона, терена и компанията са от теб. Big Grin

Чини ми се че пак ще си герой в стария филм "Деветка с ръчка" а? Wink

[ATTACHMENT NOT FOUND]
Станчо , генерацията е бонбон даже и катализатора седи . Бензиновата помпа е потопяема но имам и външна ако нещо ,решетката е поочупена липсва и едно ребърце и за части става .Бобината си е ок .
П.П. Станчо , филма е същия само актьорите са други . Big Grin
И като гледам скоро ще се формира среща в Белово с тия обемни части дето всички искат .
Pages: 1 2 3 4 5 6