Волво Клуб - България

Full Version: Проблем по регистрация на V70
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,

вече съм собственик на V70 Smile Колата е супер!

За съжаление ме изненадаха много лошо в КАТ София Sad Колата се оказа по талон, че е записана като 6+1, а не 4+1 Sad и сега не мога да мина прегледа и съм с временен талон Cry Казаха ми, че вариянтите са да намеря още един ред седалки за да мине прегледа като 6+1, а ако искам да я пишат 4+1 трябвало да ходя в Министерство на транспорта мисля, че беше и струвало бая пари за да я пишат като 4+1.
Знаете ли друг вариянт и има ли някой от вас такива седалки с които да ми услужи колкото да мина прегледа?

Моля помагайте, че съм го закъсал с това.
Колега, здравей.
Аз имах подобна "случка" в окръжното миналата година лятото, когато регистрирах моето XC70.
И при мен беше записана като 6+1 в митническата декларация (понеже беше прясно внесена), обаче нямаше допълнителни седалки, и никакви следи да е имала някога.
Отидох при застрахователите, на мой риск им казах да ми направят гражданската отговорност за 4+1, а не за 6+1. Проблем при тях нямаше.
След това при регистрацията в КАТ, човека който прави огледите се опита да ми подхвърли, че това е 6+1 автомобил, обаче удари на камък в моя милост. И след краткото словесно "пояснение", колата ми получи звание 4+1.
Не знам защо не са регистрирали твоята. Може би преди това е била регистрирана (вече) в БГ като 6+1? Или и твоята е внос..?!

Btw...честито за автомобила! Да си го караш със здраве, и много да му се радваш!

Поздрави,
Янков
Благодаря за пожеланието Smile Води се внос Sad Проблема е, че не загледах колко места е тъй като си мислех за стандартните Sad
Колеги,

Най-накрая успях да я регистрирам... Sooooo happy!!!! Извадих късмет, че продавача намери същото Волво с комплекта седалки и минах!!!!