Волво Клуб - България

Full Version: ПТП, застахователи, сервизи
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Първо, мисля че печката е от дясна страна, но дизелджиите да кажат прав ли съм. Второ направете повторен оглед на предният капак, защото е от алуминий и ремонта му не е най-удачният вариант, а нов е около 500-600 кинта Wink
Това е V50 нали?
А ПТП-то е било в събота(28 юни) близо до Каварна?
Минах оттам в момента когато катажиите пишеха(Сиво S80). Мислех да спра, но след като видях органите, реших, че само аз липсвам там и продължих. Радвам се, че се е разминало само с това.

Има ли каско колата?
Провери, защото доста от колите застраховани с каско и под 10 години от датата на производство имат право на доверен сервиз(в някой случай и сервиз на марката - МП). Като в случая нещото което трябва да направиш е да заведеш щетата при застрахователя, той ти дава възлагателно писмо към сервиза. С писмото и колата в сервиза. Там я правят и реално нищо не плащаш.
Преди години като като ме удариха, колата ми беше тогава на 9 години, застрахователя ми даде възлагателно писмо за МП. Караш колата с възлагателното писмо, в сервиза я правят. Фактурата отива директно при застрахователя, като я оправят и той се оправя нататък с застрахователя на виновния водач.
Да, за същото ПТП става дума, можеше да си направим клубна среща :lol:
Иначе колата няма каско, и е по гражданската на виновната водачка. Колата е все още в Каварна, майстора има още малко работа по нея и живот и здраве може утре пак да се движи.
[attachment=38024]

Каляската е готова 8-)
Добре изглежда. Браво! Сега остава и застрахователите да ти платят реално Smile
Pages: 1 2