Волво Клуб - България

Full Version: Друго приложение на навигацията?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте! Вече седма година карам С80 2000 с оригинална навигация и винаги съм се чудил дали немога да я ползвам за нещо друго, като камера за задно виждане да речем? В нета има доста клипчета за успешно подобно модифициране, знаете ли тук да се продават подобни системи и дали някой се занимава с монтажа? Както знаете тази навигация е с чейнджър и вече е неизползваема, но пък идеята за излизащият монитор е готина и е жалко да не се ползва за нищо.
Благодаря!
kumita Wrote:Здравейте! Вече седма година карам С80 2000 с оригинална навигация и винаги съм се чудил дали немога да я ползвам за нещо друго, като камера за задно виждане да речем? В нета има доста клипчета за успешно подобно модифициране, знаете ли тук да се продават подобни системи и дали някой се занимава с монтажа? Както знаете тази навигация е с чейнджър и вече е неизползваема, но пък идеята за излизащият монитор е готина и е жалко да не се ползва за нищо.
Благодаря!
Здравей, колега!
Има модификация, при която ще имаш работеща навигация, TV, DVD, камера на задния номер, но трябва да се обърнеш към Радо от МП - София, т.к. той ги прави тези ЪП-грейди Wink
Другият вариант е тук - <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.volvotech.eu/Video">http://www.volvotech.eu/Video</a><!-- m --> но ще ти излезе по-скъпо.
Поздрави!
Благодаря ти, Dodo 155 !
Моля те ако имаш някакъв персонален контакт на Радо от МотоП. да ми пратиш!
Благодаря!
kumita Wrote:Благодаря ти, Dodo 155 !
Моля те ако имаш някакъв персонален контакт на Радо от МотоП. да ми пратиш!
Благодаря!
Здравей, имаш ЛС Wink