Волво Клуб - България

Full Version: Варна 03.08.2014г
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Заповядайте колеги, традиционно на паркинга на "Терапията" от 13.00часа. Всички дошли след 13.13часа, да се чувстват глобени с по бира, в тези жеги, няма да се седи диван-чапраз, за този дето, абе за вятъра иде реч :mrgreen:
п.п. Прасковата, щял да носи ядки, за мезенце....дано да не са от костички от праскови, че са горчиви :lol:
Аз ще се постарая да сефтосам тоя път. Smile
Тигре ... пак нещо се обърках .... Цосара щеше да прави салата, а аз да нося ракия ... не знам кой ще носи ядки ... вероятно Мевдун .... или ти?
Този път ще се опитам да дойда и аз Smile само да не ми мине котка път Smile
jordeniq Wrote:Този път ще се опитам да дойда и аз Smile само да не ми мине котка път Smile
Няма да ти минавам път :mrgreen:
Ние от провинцията ни се иска да дойдем, но к`т не знаем къде е тази "терапия"..... Моля, някой да ни даде малко инфо. . . Предварително благодаря на отзовалите се!
УМБАЛ "Света Марина" е болницата, на която викат "Терапията" , ако влезеш в бгмапс, и напишеш бул."Христо Смирненски", без номер, дава за център отправна точка именно "Терапията", става дума за паркинга отпред, успореден на булеварда, няма как да не видиш колите. Wink
Ако пък влезеш в раьона на болницата и незавиеш навреме.......се натрисаш в психодиспансера!Затова предлагам двама доброволци да махат жълти вестници пред входа.....и да напътсват колоната от желаещи!!!
Аз предлагам салатата да е след срещата, без наличието на автомобили и т.н.!
Wink
Pages: 1 2