Волво Клуб - България

Full Version: Инфо за диагностика
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги.Днес закачихме Волво-то S80 2.0T 1998. 163к.с.за диагностика-без причина,просто да видим има ли грешки и какви функции има в самата диагностика за този автомобил.Всичко беше наред,без грешки.Има доста неща в диагностиката,обаче една функция не можахме да я разберем.Става въпрос за Педала на съединителя в проценти и имаше диаграма.При отпуснат педал показваше 70%,със самото натискане процентите падаха и в натиснато положение на педала паднаха на 20%.Някой може ли ми каже тези проценти какви са и какво изразяват?
Електроника... Smile И ние много го умувахме този казус. При мен, педалът на газта винаги е 2% "натиснат".
ivailo ivanov Wrote:Здравейте колеги.Днес закачихме Волво-то S80 2.0T 1998. 163к.с.за диагностика-без причина,просто да видим има ли грешки и какви функции има в самата диагностика за този автомобил.Всичко беше наред,без грешки.Има доста неща в диагностиката,обаче една функция не можахме да я разберем.Става въпрос за Педала на съединителя в проценти и имаше диаграма.При отпуснат педал показваше 70%,със самото натискане процентите падаха и в натиснато положение на педала паднаха на 20%.Някой може ли ми каже тези проценти какви са и какво изразяват?


Този датчик се използа за темпомата.
Този датчик има ли връзка с педала на газта ? Освен с темпомата вързан ли е и с DSCT ?
Здравейте отново колеги Smile
търсих из темите но не открих конкретно инфо за този датчик .. отчита ми при отпуснат педал , че е натиснат на 22 % . Не е нормално да е така мисля..Но върху какво действат тези параметри ?