Волво Клуб - България

Full Version: Стъпково моторче за клапа парно V40-97г
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
]Здравейте колеги.На някой да му се намира въпросното стъпково моторче,защото след два дена мъки и студ,успях да стигна до него и след разглабяне установих че на едно от зъбчатите колела има оронен зъб.Става дума за ето това моторче което се намира зад пепелника и леко вдясно

[attachment=39710]
Я провери това колелце дали прави пълен оборот. При мен беше същата история и се оказа че колелцето не прави цял оборот . И след няколко проба грешка успях да го нацеля да не минава през липсващия зъб.
Ще го погледна дали прави пълен оборот - но търсенето все пак си остава Sad
dilana Wrote:Я провери това колелце дали прави пълен оборот. При мен беше същата история и се оказа че колелцето не прави цял оборот . И след няколко проба грешка успях да го нацеля да не минава през липсващия зъб.
И аз преди няколко годинки направих така.Още действа,но за всеки случай си имам здрави колеца които си бях поръчал от колега от форума,преди да се престраша да разглобявам.Успех
От кой си ги поръча тия колелца колега - те по поръчка могат ли да се купят от някой от форума,че така както си се изразил не те рабирам какво означава "поръчал"?
Не се правят по поръчка.От кола на части която се продава,но моторчето беше изгоряло,пък колелцата здрави.Но никой няма да ти продаде само колелцата.Вървят с моторчето.Успех.
Ясно ,разбрах сега.Ами продължавам да търся значи а междвременно ще се опитам да напасна
Става с напасване,Колелцето НЕ прави пълен оборот.Аз си поиграх малко докато го напасна,но става.Не е невъзможно.Като успееш да го напаснеш,преди да затвориш окончателно,намажи колелцата с крем за ръце обилно.Аз така направих(лично мое мнение).Успех.
Благодаря колега,ще се опитам да го напасна,само тоя крем за ръце малко ме смущава,ама щом казваш колко му е да го сложа