Волво Клуб - България

Full Version: Проблем с рейката
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,вчера чух да ми вие хидравликата. Отворих и нивото беше намаляло. Долях масло,но след 20ина км в София пред блока видях,че е протекло масло отново. Явно е рейката протекла. Някой да препоръча място,което рециклират рейки. 2ра ръка има ли смисъл да търся? Също така и ориентировъчни цени . Smile
Рейки рециклират в сервиза на Техническия университет. Доколкото разбрах от моите механици, там работели най-добре. Ремонта заедно с демонтажа и монтажа ми излезна по спомен към 650 лева. За съжаление не знам телефон. Втора употреба лично не бих взел, защото не знам в какво състояние е. С тази карам вече 2 години /около 35000 км/ и за сега, да не чуе дявола, е ОК.
Успех с начинанието.
Да не ме чува и мене дявола... Втора ръка взех тук от форума от 850-ка за 100-тина лева (заедно с кормилните накрайници) преди 4 години и излезе читава засега. За смяната ти трябва да повдигнеш колата, за да може да си работиш спокойно. Магарето се откача и слиза малко надолу, махаш старата, слагаш "новата" връзваш тръбите, наливаш и караш!
Малко ъпдейт по темата. Оказа се ,че много тече рейката и не може да бъде направена. Взех 2ра ръка,която изглежда читава,но е без накрайници. И моля за малко съвети от патили. Къде могат да ми направят тая интервенция (смяна) без да имам главоболия ?(то никъде не е гаранция,ама има и читави майстори)
Също така,от къде да си закупя накрайници и маншони? Ако има някой колега с отстъпка от някой магазин,мога да го почерпя него,вместо магазина Big Grin .