Волво Клуб - България

Full Version: блокиране на радиото
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте! Колата е V40 102к.с. Сменях акумулатора и след три грешки на вкарване на кода изписа OFF. Зная правилния код, но бутоните при докосване много бързо променят цифрите и стана белята. С откачване на акумулатора не става. Моля за съвет!
Има тема някъде за твоя проблем.Май беше нещо от рода, оставяш половин час радиото вкл. и имаш право на още три опита( може и един час да е било) Потърси темата с търсачката да видиш как точно беше. Това ще ти свърши работа, ако си знаеш кода. Ако не го знаеш, разкодиране за 10-15 лв. Може и да пробваш в МП по вин да ти го кажат.
Благодаря колеги не ги намерих с търсачката. Утре ще се пробва.
След захранване на радиото за два часа позволява отново до три опита да се вкара кода отново, но не приема кода който имам от книжката. Дава грешка. И преди съм откачвал акумулатора и не е имало проблем с този код.
И аз така не знайно как си бях забравил пин кода на дебитната карта, а я ползвам постоянно. За 10 лв. ми дадоха друг. При теб вариантите са два. Да пробваш в МП да ти го кажат по шаси, ако касетофона е с който е произведена колата. И втория вариант е 10-20 лв. за разкодиране.
Така ще стане ще се плаща.