Волво Клуб - България

Full Version: Air bag Volvo S60
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги. Решил съм да си сменя Air bag-а на волана, тъй като моят е от по старите с надписа. Смятам да го заменя с този с емблемата, тъй като ми харесва и изглежда по добре. Та преди да пристъпя към търсене и купуване на такъв да Ви попитам..... ще пасне ли тоя с емблемата на мястото на моя или ще трябва да се търси такъв в комплект с волана. Предварително благодаря
и аз си го мислех това, но "новият" airbag няма да го разпонае колата, незнам дали може веднъш слаган да се обучи наново, което естествено може само в Мото Пфое, и ще струва ХХХлв. аз когато си сменях радиото от там ми заявиха с твърдия отговор "може да стане ама може и да не стане" Smile. затова не съм се занимавал повече, щях да гледам дали може да се отдели airbag-a от самия капак и дали са еднакви като форма да сменя само капака, но така и не съм го направил.
Не вярвах , че и air bag-a трябва да се обучава Smile Принципно в него(този на волана) няма нищо особено, като електроника - кабел, пиропатрон и възглавница. електронния модул е отделен от механичния(този на волана). Всичко това би трябвало да е идентично при всички модели 2000-2007. Разбира се не споря върху това което споделяш, просто се изненадах.
Confusedhock: Никой ли не знае нещо по въпроса Confusedhock:
От това което изчетох по нета , никъде не се споменаваше за програмиране на "новия" Air bag. Разбира се никъде не намерих точно тема за замяна .