Волво Клуб - България

Full Version: ...една кампания на Волво клуб България
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Темата е много и винаги актуална! Поздрави, Яворе за поредното добро и точно попадение! Надявам се, наистина много хора да се включат!


Колеги,

изглежда "мачлето" с приятелите на Терзиев няма да се състои, тъй като той беше баннат за 2 месеца, а темата му за модераторите заключена, по точка II.8. от правилника! Вгледах се 100 пъти и не видях тази точка да е нарушена никъде и по никакъв начин, но явно тук калъпа на модериране е такъв от години......Въпроса освен да гоним и наказваме, можем ли да направим нещо креативно заедно?

Моето участието в темата за тази кампания е следната. Предлагам да направим футболна среща с колегите ни от Волво форума на Краслтвото. Като предварително заявявам, че ще вляза в контакт с тях, само ако има сериозни желаещи за това, а не както се случи с колегите от Форд България. Ще поканим и медиите да отразят събитието. Тази футболна среща, може да е завършек на къмпанията, чиито надслов все още престои да бъде измислен!

Поздрави
А дали да не обедним усилия с другите клубове в България, можем да поканим МВР да се включат също, а тогава и големите медии ще са адски заинтересовани и кампанията може да стане национална. Въпроса е да има няколко, човека желаещи за да си разпределим задачите. Също така, вместо футболна среща, може да се направи турнир на малки вратички за един ден като завършек на кампанията. Би могло да се поднесе покана за участие и на Премиера, който всички знаем е фен на такива мероприятия!

Волво клуб България, може да направи такъв авторитед, че после всички да ни знаят и сочат за пример.

Разпределение на задачите:

- Явор като председател, подкерепен от още някой от УС, ще преговаря с официялните институции.
-........ ще влезе в контакт с колкото се може повече клубове.
-........ ще трябва да отговаря за изготвяне материялите за кампанията.
-........ да бъде говорител от името на ВКБ пред медиите.
-........да отговаря за осигуряването на достъп или организацията за място, където да се проведат футболните срещи.

Предлагам всеки, който е заинтересован да долни или предложи още неща, които можем да свършим. Също не нека видим дали има желаещи да се заемат с конкретните отговорности.

Поздрави
Преди години,когато бях член на УС предложих това да се реализира :
https://www.mtitc.government.bg/page.php?category=361
С него се зае също член на УС от София,на който няма да споменавам името и така не се случи нищо.Дали не си е свършил работата или просто го е замотал под мотивите си,да стане поръчител на едни 50 молби.
В БГ има само един клуб регистриран в инициативата.Могат да се ползват и Европейски пари от Министерството.Дерзайте,а с каквото мога ще помагам.
Wink
Yankov Wrote:Здравейте!

За мое голямо нещастие, в малкото време което ми остава да гледам новини по националните телевизии, всеки път виждам новини за катастрофи.
Това е истинска война по пътищата и не е шега. На какво се дължи това изтребление, не мога да си обясня.

Както и да е...
Мисля си, че ние (нашият клуб/форум/общество) можем да дадем нашият принос към този национален "проблем".
Какво имам в пред вид:
Предполагам, че всички интересуващи се от Волво са наясно, че уникалното на тази марка е сигурността. Тази сигурност се постига както с различни технологии за смекчаване и абсорбиране на удар, така и с различни кампании по света. Точно затова, идеята ми е да реализираме собствена кампания на българска територия, която да бъде плод на общите ни намерения, познания, умения и желание да накараме хората да се замислят преди да поемат излишни рискове на пътя. Кампания, която да е създадена от "Волво клуб България", която кампания да бъде достатъчно оригинална, за да "пасне" на мястото си. Също така да даде началото на поредица от успешни кампании, които да допринесат (поне малко) за по-разумното и предпазливо шофиране.

За да реализираме подобен проект обаче, трябва да ни е ясно, че се нуждаем от общите си знания, умения и време.
Затова, нека всеки желаещ да се включи в този проект, да сподели желанието си в тази тема. Следа като съберем желаещи (надявам се че ще има), ще си разделим задачките според това кой какви възможности има.

Пътят, който имаме да извървим:
1. Да обмислим мото на кампанията. Пример: "Шофирай разумно. Бъди примера за безопасно шофиране" - една кампания на Волво клуб България.
2. Лого на кампанията
3. Да изработим лепенка/флаер с мотото и посланието на кампанията. Като идеята ми е тази лепенка да се разпространява с вестници и/или списания, като в тези вестници/списания ще си договорим статия за кампанията
4. Регистрацията на кампанията
5. Разпространението на кампанията в страната (като начало)
6...
7...

Това е просто брийф на идеята. Затова, ако някой има желание и допълнителни идеи, нека ги споделя.
Ако някой мисли, че подобна кампания е абсолютно ненужна, нека споделя мнения.

Защо и ние да не дадем нещо на света ;-)
Защо и ние да не покажем, че можем да работим в сериозен екип ;-)

Помислете и кажете Smile

Поздрави и приятна вечер!
Янков

А стиска ли ни да изработим една клубна лепенка за шофьорското стъкло с логото на ВКБ и мотото "Не давам подкуп и не черпя!" ?!
ако считаме че е реализируемо - можем дори да влезем в ефира на НОВА или БТВ с тая иновация Smile
Привет на всички!С риск лек спам да залее ентусиазмът ви,напомням за този
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.saab-bg.org/viewtopic.php?f=17&t=389">http://www.saab-bg.org/viewtopic.php?f=17&t=389</a><!-- m --> проект!
Според мен това е перфектния момент двете идеи,да се слеят в една .(имам в предвид тази на Мевдо и тази в настоящата тема)
Всъщност това е и едното от нещата,заради чието осъществяване бих си подал молба за членство във ВКБ....но това е в една друга тема :mrgreen:
Успех :!:
Аз стоя зад проекта си !
Не съм загубил ентусиазма си и все още съм оптимист , както за моята идея , така и за всички други , както и коментираните тук в тази тема , свързани с безопасността на движение по пътищата!
Защото всеки път , когато пътувам извън града , тръгвам настроен да не се ядосвам , да карам спокойно и да не бързам. Така и става- карам с 95- 100 км/ч навсякъде, дори и по магистрала.
JMI Wrote:...
Колеги,

изглежда "мачлето" с приятелите на Терзиев няма да се състои, тъй като той беше баннат за 2 месеца, а темата му за модераторите заключена, по точка II.8. от правилника! Вгледах се 100 пъти и не видях тази точка да е нарушена никъде и по никакъв начин, но явно тук калъпа на модериране е такъв от години......Въпроса освен да гоним и наказваме, можем ли да направим нещо креативно заедно?
Моля те, не започвай и тук!!!
Това важи и за останалите от групата на Шаро, приемете го като официално предупреждение срещу SPAM!!!


По темата:

Напълно подкрепям идеята и ще залепя каквото е необходимо не само на личната кола, но и на служебната си!

Бих добавил, че не е разумно да се акцентира в/у негативите на КАТ, а позитивите, както и някой допълващи идеята неща, а именно:

1. Присъединяване на Клуб ФОРД към безопасност на движението.
2. Активно участие на КАТ в тази инициатива на 2-та клуба. 100% ще се присъединят, жадуват за позитивен PR след толкова много издънки!
3. Участие на Мото-Пфое.
4. Издигане на кампанията на национално ниво - нека да влезем и по новините!
5. Печат в/у пластмасовата лента на регистрационния номер, так където на повечето ни пише МОТО - ПФОЕ или автокъщата, от където е купена колата.
6. Стикери на предно и задно стъкло, може да са триъгълни, за да се монтират в горните краища. КАТ ще са участници, така че няма да се заяждат Idea
7. Пример за слоган "Карам разумно, спасявам живот!" - трябва да е кратко и ясно.

Аз участвам, само предложете с какво да помагам и съм насреща!
Модератор Додо,

това беше, така да се каже стъпителното ми изречение, което обяснява, защо точно това съм решил да предложа. Аз ценя загрижеността ви за опазването на темите във форума от спам. Ако сте се допитали до колегите си и те смятат единодушно това за излишна информация, без връзка със съществото на темата, аз лично ще използвам случая да се извиня на автора!

Приятна вечер!

Dodo155:
Потребител, JMI!
Това встъпително изречение е 100% интрига, защото:
1. Продължение на конфликти от други теми.
2. Категорично няма нищо общо с тази тема.
3. Никъде не става ясно, че е встъпително, защото следва след първото (встъпително) изречение, което е твоето съгласие към инициативата.
На твое място бих замълчал, поне веднъж! Дори и това оправдание няма общо с темата ... МОЛЯ ТЕ, не цапай повече темите излишно!!!
Quote:Dodo155:
Потребител, JMI!
Това встъпително изречение е 100% интрига, защото:
1. Продължение на конфликти от други теми.
2. Категорично няма нищо общо с тази тема.
3. Никъде не става ясно, че е встъпително, защото следва след първото (встъпително) изречение, което е твоето съгласие към инициативата.
На твое място бих замълчал, поне веднъж! Дори и това оправдание няма общо с темата ... МОЛЯ ТЕ, не цапай повече темите излишно!!!

Модератор Додо, много благодаря, че сте оправили правописа ми, аз изключително държа на това, но и аз допускам грешки! Дано да сте така усърден в оправянето на правописа, на темите в целия форум, после ако наблегнете и на пунктуацията, няма да имате равен!
Съжалявам за офтопика, но се радвам, когато някой си върши усърдно работата и неможах да се сдържа, да изкажа задоволството си!
Виждам и се радвам, че темата се е пораздвижила.
Къде в правилна, къде в странична посока...

Както и да е, идеята и целта са ясни. Трябва да започнем от някъде.
Малко инфо: Аз и Тишо се срещнахме с Мото Пфое миналата седмица, като им споменахме за идеята.
Оказа се, че те имат вече такава кампания (6-годишна) - "Животът е безценен, нека го запазим". Това което те са направили по нея е една "брандирана" пешеходна пътека по бул. Сливница, точно между сградите им.
Казаха, че не са инвестирали почти никакви средства и време по нея...където последва въпросът ни към тях - дали имат нужда, и дали биха приели помощта ни за популяризирането и. Обещаха да помислят и да ни уведомят за решението си.

Та, това с брандираните пешеходни пътеки не е лоша идея. Може и ние да помислим в тази посока.
Някой знае ли как стои въпросът с тези пешеходни пътеки? Как можем да си "кръстим" една (като начало) на клубът ни?
Може би трябва да питаме в общината...и да финансираме боята...?!

Поздрави,
Явор
Pages: 1 2 3