Волво Клуб - България

Full Version: Волво S 60 LNG
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Купих си волво бензин-газ 2003 година. Но никъде ненамирам ръководство за употреба на същото в интернет. Някой ако може да ми помогне с линк и съвети какво да очаквам от тази кола.
Благодаря предварително.
FOREST Wrote:Купих си волво бензин-газ 2003 година. Но никъде ненамирам ръководство за употреба на същото в интернет. Някой ако може да ми помогне с линк и съвети какво да очаквам от тази кола.
Благодаря предварително.
Честито!Само хубави емоции да имаш с колата!Виж тук за ръководство,на английски - <!-- m --><a class="postlink" href="http://support.volvocars.com/uk/downloads/manuals/Pages/owners-manuals.aspx">http://support.volvocars.com/uk/downloa ... nuals.aspx</a><!-- m -->
вчера регистрирах колата и ходих до МП да я тествам. Като цяло колата е без забележки, когато работи на бензин. Пусна ли обаче колата на газ работи само като и поддържам оборитете високи давайки газ иначе на ниски обороти гасне. Просто неиска да ги поддържа. Закачихме я в МП на компютър неотчита грешки или някакви аномалии. Някой с такъв проблем по отношение на негова кола имал ли е?
Приемам всякакви съвети. Днес ще ходя до някакви специалист газаджии да видя какво ще ми кажат и те макар,че преди МП ходих до един специалист, който неможа да се свърже с неговите джаджи към фабрично поставена газова система на волвото.

Който може да помага. Благодаря предварително.
Здравей колега,
проблема ти с газовата уредба (ако е фабрична) е напълно решим от човек за който съм писал в тази тема http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewto...=8&t=27918. Като чета признаците, които се проявяват са същите като при мен и 100% ще я оправиш. Насочвам те към темата защото е дълго за обясняване през какво преминах аз Cry .
Поздрави и честита придобивка!
ПП. Не се набутвай повече в МП - просто ти взимат парите без да знаят нищо за тази система - има човек от форума, който е страдал при тях със същия проблем (на мен ми казаха по телефон, че тъй като не продават БиФюел не ги и потдържат, което си беше поне честно отношение Wink )
След 50 дена откакто регистрирах Волвото и проблема с фабричната газ. Отр днес колата си върви на газ благодарение на Янко или както е познат във форума на волво Янис от град Септември. За има няма 6 часа човека ми реши проблема и от Септември до Плевен си карах на газ. Ако някой има проблем с фабрична газова ситема и не му е проблем пътя до Септември изобщо да не се чуди а направо да го търси този човек-факир. Разбира си от работата. Още веднъж благодаря Янко да си жив и здрав.