Волво Клуб - България

Full Version: Филтър Купе
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги вчера си смених маслото както и всички филтри но в сервиза нямаха филтара за купето,купих си от магазин за авточасти и в опаковката показва че трябва да е под жабката отвориха момчетата долу кората и ми казаха че няма място за филтар никаде поне 15 мин оглеждаха с фенери и пак не го откриха после решиха да погледнат отпред под чистачките да погледнат и там няма нищо.Някой ако знае нещо да каже ако може.Благодаря !! Smile
Повечето S/V40 до 2002 година нямат филтър на купето. Wink
Благодаря за отговора колега но ме шашна направо :Д
Ако все пак има, намира се тук:

Виж видеото
Аз имах S40 97г. 2000куб. 140 к,с и нямаше филтър купе.
Гледах клипа колега и на схемата там показва,отворих този капак но това нещо го няма кадето извади филтара,няма такова място но все пак ти благодаря много !!!
Kont Wrote:Гледах клипа колега и на схемата там показва,отворих този капак но това нещо го няма кадето извади филтара,няма такова място но все пак ти благодаря много !!!
Явно си без филтър, но здраве да е. Smile
Все пак имаш алтернатива.Под кората за чистачките,където влиза пресният въздух,може да поставиш филтърна материя за климатична система или от домакински ширм.Преди да поставиш материята е хубаво да се постави метална решетъчна мрежа.Така вентилаторът няма да засмуче материята.
Поздрави и успех.