Волво Клуб - България

Full Version: S40 - не мога да вляза!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Здравейте колеги и за много години!
Закъсах го здраво с колата на баща ми - S40,2000 г. Преди години някой беше напъвал едната ключалка и от тогава тя не може да се отключи с ключ, днес обаче открих, че и другата я е сполятяла същата съдба, а централното тотално отказа. Смених батериите и на двете дистанционни, но явно проблемът е в акумулатора, въпреки, че е на 2 месеца. Имате ли идея как мога да вляза в колата? Благодаря ви!

Поздрави!
През багажника не става ли , да отключиш с ключа , после се навираш вътре , сваляш седалките ... и т.н. ?
Щипката за отваряне при 40-ките е от вътре Sad
Аз бих говорил първо с ключар.Той поне би знаел как да я доразбие ключалката,и да си оправиш проблема с централното.Аз ключ съм ползвал само веднъж за да видя как работи.Дистанционните са къде по-удобни,а и не си зависим от повредените ключалки на вратите.Дано да се оправите бързо!
Тъси начин да отвориш предния капак и да му подадеш ток.Dead Locka така заключва,че няма начин да се отвори механично!Багажника не може ли да се отключи с ключа?От там можеш да подадеш ток през плафона за осветление на багажника.
багажника го отварям. утре ще пробвам от там да дам ток. мерси Smile
Lqlik Wrote:багажника го отварям. утре ще пробвам от там да дам ток. мерси Smile
Нямаш проблем тогава.Като подадеш ток,с дистанционното не би трябвало да имаш проблем. Smile
Странно - няма ли начин да се откопчае облегалката през багажника ? :roll:
Mihov Wrote:Странно - няма ли начин да се откопчае облегалката през багажника ? :roll:
Ами не съм сигурен,но даже и да влезе пак не може да отключи и отвътре ако се е скапал акумулатора.Но ще може да отвори капака на двигателя и да подаде ток.При двойно заключване(dead lock) и падане на акумулатора няма отключване по механичен начин - нито отвътре,нито отвън :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Това ми е идеята - от багажника чрез гърчене да влезе в купето и да вдигне предния капак , след това подава ток и ключалките се отключват .... :roll:
Pages: 1 2 3