Волво Клуб - България

Full Version: Какъв акумулатор за V70 II бензин
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,
Ще сменям акумулатора и исках да съм сигурен какъв размер ще влезе на мястото.
Купих колата преди година с неоригинален, "сменен" според продавача.
Разните селектори ми предлагат такива с размери
278х175х190 и 242х175х190 - и двата ли стават?
Също така какъв капацитет препоръчвате?
Благодаря
Това е за дизел но и за теб става. Вземи си едно такова и поне 4 години няма да го мислиш.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://akumulatori.bg/190/Product/120/EXIDE%2077Ah%20Premium#info">http://akumulatori.bg/190/Product/120/E ... emium#info</a><!-- m -->
В крайна сметка взех точно такъв. Търговците малко ме притесниха, вързаха спомагателна батерия докато го сменяха, но всичко мина добре.
Дай повече инфо ?
Четох из британския форум, имаше споменато за случаи на повреди по електрониката при използване на помощна батерия докато се сменя акумулатора.
А и в инструкцията на Volvo (верно беше копи пейст, но вярвам, че е тяхна) нищо не се споменава за свързване на допълнителна батерия.
wannabe Wrote:Четох из британския форум, имаше споменато за случаи на повреди по електрониката при използване на помощна батерия докато се сменя акумулатора.
А и в инструкцията на Volvo (верно беше копи пейст, но вярвам, че е тяхна) нищо не се споменава за свързване на допълнителна батерия.
Не,не е нужна спомагателна батерия!Само трябва да се изчака около 5 мин след изгасянето на двигателя и изваждането на контактния ключ![attachment=41258]