Волво Клуб - България

Full Version: Скорости , масло с60
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, смених маслото на скоростите беше като буза станало- дето не се сменя по предписание, станаха по мазни без шумно влизане на лоста но пак влизат трудно при запален мотор особено задна, да уточня ; в движение никакъв проблем ,съединителя не боксува-не се форсира двигателя и при изгасен мотор всяка една влиза без проблем. Как може да е съединителя не ми е ясно , дали може да се регулира дайте съвети и ако се наложи смяна дайте сервиз в Пловдив дето си разбират от работата, и пълен комплект ли трябва. :? с60 2.4 140кс.
Смени първо спирачната течност (предполагам е като при нас в едно казанче с съединителя)и обезвъздуши хубаво и спирачките и съединителя.
Аз дори преди 2 години преди да сменя течноста свалях двете помпи и ги измих че бяха се задръстили с боклук. (мие се с топла вода и се подсушава хубаво)
dilana Wrote:Смени първо спирачната течност (предполагам е като при нас в едно казанче с съединителя)и обезвъздуши хубаво и спирачките и съединителя.
Аз дори преди 2 години преди да сменя течноста свалях двете помпи и ги измих че бяха се задръстили с боклук. (мие се с топла вода и се подсушава хубаво)
Спирачната течност е сменена но ще пробвам с обезвъздушаването може пък и да има нещо не както трябва, съмнявам се но и това е вариант.
При С и В 40 има възможност да се регулира малко педала, повдига се малко нагоре и започва да отделя по-високо.
Виж дали и при теб не е въъзможно това. Като влезеш с главата между педалите може би ще откриеш и винта за регулиране.
Като смениш съединител и маховик ще се оправят!