Волво Клуб - България

Full Version: КЛУБЕН АВТОМОБИЛ - Реставрация!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Колеги, след последните покупки и след консултация със шлайфиста стигнахме до извода , че за довеждане на цилиндровия блок до необходимото състояние на нормална цилиндричност и нормални хлабини , при наличие на гореупоменатите сегменти и след преглед на наличните бутала, ще набием сухи втулки/ ризи/ , като за тази операция е обявена цена от 460 лв .
След това можем да започнем и същинското сглобяване на двигателя , за което засега ще е нужно да се купи един литър боя / 135 лв./ и да не забравя - ще използваме основни лагери първи ремонт , които са стоково дарение от Дидо Тигъра ! Гарнитури комплект , водна помпа и др. ги имаме купени заедно с едни други части от преди две години. Възможно е в процеса на работа да се купят и някои дреболии / тапи за блока например, семеринги и др./ за което своевременно ще ви информирам.

Поздрави
Р-л операция "Зелен леген":
Доцент Мевдов
Здравейте,
Време е и аз да покажа какво съм направил по интериора на клубният автомобил.
До момента съм възстановил кората пред задното стъкло,счупените и липсващи елементи на предната маска, пластмасовите декоративни панели на предните седалки. В сервиза на Севдо разглобиха конструкциите на седалките и вече са почистени и боядисани.
Chanko
[attachment=44511]
[attachment=44513]
[attachment=44510]
[attachment=44507]
[attachment=44508]
[attachment=44516]
[attachment=44512]
Перфектно и супер Професионално.С нетърпение,ще очаквам следващата среща,за работа по автомобила.Надявам се и повече хора,да се включат в дарителската акция.
Това дето реставрираме,нали ще стане като колата от клипа,защото няма сън да ме хване,докато не я завършим... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.facebook.com/MotorSportRetro/videos/vb.37820774781/10154039418664782/?type=2&theater">https://www.facebook.com/MotorSportRetr ... =2&theater</a><!-- m -->
Има ли развитие и докъде я докараме
Развитие ще има в края на седмицата дето идва или в началото на тази след нея !
Чакаме доставка на едни неща. Нека да дойдат първо и всичко да е нормално ,тогава ще ви информирам , сега ще обявя само , че са за двигателя !
Чакаме Wink
Днес пристигна кашонче с тапи за двигателя и още едно две неща от Скандикс на стойност 180лв. Частите са при ръководител движение :lol: и работата може да продължи при първа възможност Wink
Великолепно е станал мотора,видях го на живо.
Ехх,айде да се постопли малко,че да активираме работата по купето,че ми е тръпка.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7