Волво Клуб - България

Full Version: Смяна на високоговорители V50
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги ! Утре ще се заемам със смяната на говорителите на моето V50 2005г. Въпросът ми е следният,има ли някой от вас на представа по какъв начин става свалянето на високоговорителите, нужно ли е да се сваля кората на вратата или ще мина само със свалянето на пластмасовите решетки отпред !
Ще бъда мноого благодарен ако някой ми помогне ! :oops:
За съжаление пластмасовите решетки на говорителите не могат да се свалят. За да стигнеш до там трябва да свалиш кората на вратата. Скоро правих същото упражнение по друг повод, ето и темата със снимки кое как Smile

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=37811">viewtopic.php?f=8&t=37811</a><!-- l -->

ПП: Какви говорители ще слагаш?
Ееее колега едно голямо благодаря ! Ще ми свърши чудесна работа. 8-) Не знам и аз все още искам първо да видя тези вътре какви са.
Колега, направи някоя снимка на свалянето на самия говорител ако можеш. Ще е полезно да се знае как, че ако си спомням добре май беше хванат с нитачката :? (дано да греша, че не се вижда добре от снимките)
stifunkata Wrote:Колега, направи някоя снимка на свалянето на самия говорител ако можеш. Ще е полезно да се знае как, че ако си спомням добре май беше хванат с нитачката :? (дано да греша, че не се вижда добре от снимките)
Така е, с нитове са хванати Wink
При мен също са така, както и при други ВОЛВО автомобили.
Препоръчвам на колегата да си ги хване отново с нитове, за да се раздрънчи след Х време.
Аз лично бих сложил 2-компонентна система на HELIX Brax или високата серия на Hertz - ниските и високите им честоти са много ясни, качествени говорители Idea
Здравей колега, искам да те попитам след като си ги сменял, какъв размер говорители взе и с каква мощност. При мен когато усиля малко повече от половина почва да криви и да пращи независимо дали е радио или CD, предполагам, че някой или няколко от говорителите са си "изсвирили песента". Иска ми се да закупя говорители преди да сваля корите за да може замяната да стане максимално бързо.