Волво Клуб - България

Full Version: Aмортисьор задна врата volvo V40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте!
От студа ми падна задната врата на главата и се налага да ги сменям тези амортисьори.
Видях следната оферта : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.avto.bim.bg/Amortisior-za-bagajnik-lqv=desen-Combi-za-VOLVO-S40-V40-ot-1996-do-2003_p50559m691.html">http://www.avto.bim.bg/Amortisior-za-ba ... 9m691.html</a><!-- m -->
струва ли си?
И трябва ли да обърна внимание на Nm .Искам да са по-яки.Един вид да се затваря с усилие.А не да пада със засилка.Или те са еди стандарт?
Ако някой се е сблъсквал нека се изкаже.Благодарности Smile Tongue
Преди години смених на моита . Взех 320 Nm.(А колко са само те си знаят ) но идват малко слаби.
Трябва да вдигнеш до горе вратата за да се отвори иначе не пада А пъ в студа и трудо се вдига.
Преди да падне съвсем Имаше само един (оргинален беше) останал, и си се вдигаче сама, докато един ден не ми падна на гърба.
320 ги дават и по сайтовете.Но сигурно зависи от марката.Иначе моите са оригинални.Само вижадм надписа волво на тях,но не мога да видя показателите.Но ще трябва да взема някакви - грозно е така.Или пък да търся над 320Nm.Ще потърся все пак.
Здравей колега.Преди около 3 години сменях моите с магнет умрели(MAGNET MARELLI),и за сега се справят отлично.Взех ги за 48 лева по спомен(записките са в колата).Номер по магнет марели GS 0182.Само че на кутията не пише колко нютона са,но както казах справят се отлично.Дано съм помогнал Wink .
Благодарско.Такава инфорамция ми трябва.Сега ще проверя какви са в нета
А за Monroe.По - добри ли като бранд.То май ще трябва да се ориентирам по бранд.но ми трябва този който се справя с работата и на ниска цена.Иначе ми е ясно оригиналните са най-добри.намерих сайт на 12лв бройката на манет умрели Smile.
320 нютона ги дават ама и цената е.............

[attachment=42232]
Ами на тази марка не са скъпи.20-ина лева са бройката.Ако са добри ще ги купя.Важното е да няма сакътлъци Smile.
Където и да търсиш показвай оригиналния номер за да си сигурен че ще намерят правилната част, а той е : 30803472
И моите ги смених с Magnet Marelli и карат вече около 4 години. При отваряне трябва да напъна в началото и като мине средата горе-долу и доотварят сами, на обратно пак така, първо дърпам и после тръгва сам.
Pages: 1 2