Волво Клуб - България

Full Version: Parrot Bluetooth на с60
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Колеги миналия ден си купих от един колега в форума гореспоменатата тех ника и дотук добре.Но след като отворих конзолата и извадих радиото разбрах,че буксите до една са различни какво мога да направя в този случай ? Благодаря
Аз бих отишъл в по-известен сервиз за поставяне на музикални системи в коли, и ще разчитам че ще се заемат със случая ми.Ще струва нещо, но е по-добре отколкото да гадая сам какви преходници да търся и дали няма да има паразитни шумове.
Колегата от форума явно не е бил достатъчно коректен да ти каже, че буксите са различни или не ти е дал пълният комплект. Във всеки магазин за електроника имат едни преходни букси от оригинални към еврожак и какви ли още не. За волво са рядкост, но се намират, моите ги взех от ибей за 10лв, после се оказа, че в Русе ги има в някакъв магазин за 5лв. Елимекс по принцип имат, но може да се наложи да ги чакаш ако няма налични.
Най-добре иди в някой сервиз,защото не е чак толкова просто с Volvo-то.При мен орязаха буксите и вързаха директно кабелите към тези на колата,но доста си поиграха Smile
А защо си им дал да режат, мога да рарзкарам блутута и да включа радиото без никакви грижи. Обикновено рязането и спайките ги правят неграмотниците, вече всичко има, лично съветвам Трапера да търси букси. Даже може и да имам останали някъде или да пусна линк как изглеждат, но ако се добера до комп, че с телефон не ми се рови.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk/itm/231126884301?nav=search">http://www.ebay.co.uk/itm/231126884301?nav=search</a><!-- m --> Нещо от сорта, първото което мярнах
Добре колеги,но чесно казано не съм превържаник да поръчвам от други страни.Та някой може ли да ми каже в Пловдив каде мога да ида за да ми го монтират или поне в нета бг сайт или мягазин да намера преходници.А преходника специално за волво с60 ли се води има ли друго име
Здравей колега.Аз съм човека от когото си купи хендсфрито.Качи снимка на твоите букси да ги видя какви са.Колкото до това че съм некоректен...казал съм и съм дал всичко свързано с устройството.Уреда е свален от Волво С60 2002г.Не вярвам при мен буксите да са едни а при колегата други.Качи снимката...ще ти кажа как да го свържеш.
sasho_bg3 Wrote:Здравей колега.Аз съм човека от когото си купи хендсфрито.Качи снимка на твоите букси да ги видя какви са.Колкото до това че съм некоректен...казал съм и съм дал всичко свързано с устройството.Уреда е свален от Волво С60 2002г.Не вярвам при мен буксите да са едни а при колегата други.Качи снимката...ще ти кажа как да го свържеш.

HU-4xx, HU-6xx са с едни и същи букси, но HU8xx е само с една букса при това различна спрямо другите два модела. Wink

Ето преходни кабели за папагала.
Има и за трите вида.

Аз имам един излишен за HU-4xx, HU-6xx. Ако ти върши работа мога да ти го дам на цената на ТМЕ. Оттам е купуван.
Първо:колега нищо за некоректност не съм споменал просто е станало леко разминаване.
Второ:не съм сигорен кога ще мога да снимам буксите може би в понеделник,но само да кажа,че мойте букси са бая по-големи от тези на блутута.
Трето:Колега как може да се разбере кое е моето направил съм му снимка.Иначе ако стават твойте кабели ще искам да купя.
Pages: 1 2