Волво Клуб - България

Full Version: SRS-Assistenza URG.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте.Тъй като от едно известно време търся да си купя отново волво и ми прави впечатление ,че масово имат грешка SRS-ASSISTENZA URG. Това при ровенето в компа ли става, когато джамбазите са връщали километража или е някакво подсещане от компютъра че са минали 10-те години гаранция на еърбега и трябва да се прегледа(което ме съмнява).Също така ме съмнява да са дали всички на късо по невнимание. Та за това питам , някой знае ли причината, за тоя надпис на борда ?
baipetko Wrote:Здравейте.Тъй като от едно известно време търся да си купя отново волво и ми прави впечатление ,че масово имат грешка SRS-ASSISTENZA URG. Това при ровенето в компа ли става, когато джамбазите са връщали километража или е някакво подсещане от компютъра че са минали 10-те години гаранция на еърбега и трябва да се прегледа(което ме съмнява).Също така ме съмнява да са дали всички на късо по невнимание. Та за това питам , някой знае ли причината, за тоя надпис на борда ?

Основно става като си оставят ръцете при връщане на километража - демек помагат на таблото да си прояви проблемите. :roll:
Но все пак трябва да се прочете колата, защото това съобщение може да индикира и проблем с SRS системата, заради удар на колата и т.н.
Tisho Wrote:може да индикира и проблем с SRS системата, заради удар на колата и т.н.
Или разкачане на кабелите - грешката си остава дори след като се закачат, което е най-малкия от всички възможни проблеми. Но не бих заложил на това.