Волво Клуб - България

Full Version: Идея за Tv дисплея на s60
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте! Хрумна ми да вкарам в приложение паметника на мойта s60-ка 2001г .Понеже Tisho е напрваил залъгване през навигацията от багажника с един кабел да може да се слуша mp3 от gsma и да не се премахва оргиналната музика на принципа на новите джаджи наYatour които ги продават.Има ли възможност да се пусне и залъже с още един кабел ( да става за всички smartphone) през който да вади картина на дисплея ?Да може да се гледат клипове и да изкара и навигацията ,която е през gsma така ще изглежда абсолютно оргинална а и няма се лепят по стъклата разни стойки Smile а ако сложа и няйкой стар smartphone може и да се ползва само като навигация SmileИдей ентосиасти как къде и да е на разумна цена ?
Мерси предварително!
Явно никой си няма и идея.....!?!?!
аз съм направил това
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=28106">viewtopic.php?f=34&t=28106</a><!-- l -->
Идеята ми е да не инвестирам почти нищо и да мога да използвам максиамлно наличното което имам смисъл:към стария дисплей да се добави ако има опция някаква залгъваща преобразувателна платка или в навигациония модул ,който с кабел да модифицира образа от gsma на тиливизора Tongue и да го имам изображението Smile niko bob или Tisho можете ли да го измайсторите това или е само фантазия ?
Много трудно и много скъпо. Дори и да стане ще работи само с редки модели GSM-и или таблети висок клас, които имат видео изход!
Здравей, и аз съм го мислил същото. По-успешно решение от вграждането на таблет и свързването му с аудиото на колата нямам. Само мисля как да свържа камерата за задно виждане към таблета. Ще си има нет, навигация и звука през един Yatour (какъвто съм сложил аз) само камерата за задно виждане ме бърка. Иначе без пари няма как да стане, определено.