Волво Клуб - България

Full Version: Търся ламбда сонда (пред катализатор)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, колеги, на скоро си взех волво s80 2.0T 163 коня от 1999 януари и последното нещо, което оставя да му оправя за да е наред е смяна на ламбда сонда (предна), щото не върви на бензин (има газов инж.) и харчи повече от очакваното. Както и да е да не се впускам в подробности - търся да мина тънко сравнение с чисто нова сонда на bosch.

Търся втора ръка най-вече или някаква работеща нова и под 200 по възможност ПРЕДНА ЛАМБДА СОНДА (РЕГУЛИРАЩА, ПРЕД КАТАЛИЗАТОР) лева за Volvo s80 2.0T 163 к.с. от 1999г. януари.
С мене може да се свържете най-добре като ми звъннете на 0877 677 650 - Сашо се казвам, или пък на мейла <!-- e --><a href="mailto:alexanderangelovbg@gmail.com">alexanderangelovbg@gmail.com</a><!-- e --> или тука или на лично, макар че форума сигурно ще го поглеждам по 1-2 пъти макс на ден, така че най-удачно е да звъннете. Не е супер спешно, но до един месец бих искал да си намерся сонда, а колкото по-скоро - толкова по-добре.

Поздрави Smile
aleksandar3 Wrote:Докладвано от aleksandar3 « 27 Сеп 2015 14:29

Отдавна искам да си изтрия тази тема, но явно не мога. Търсих във форума как става, но никъде не виждам бутон, който да я изтрие. Моля, изтрийте я вече тази тема, защото вече не е актуална. Благодаря предварително.


Готово.
Темата я пратих в архива. Smile