Волво Клуб - България

Full Version: Нов в света на Volvo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здавейте бъдещи колеги, на път съм да закупя нов (стар) автомобил V50 2.0D 2005 година. Изчетох доста за него тук във форума и съм наясно г/д кое как седи, но сега ще задам няколко въпроса, които съм сигурен, че са ви писнали, но темите които изчетох по въпроса са "out оf date" така че искам да се подсигуря и да попитам с риска да ме намразите от първия ми пост тук Smile Smile Smile а ето ги и тях:
- Менюто на колата е на италиански, което ме подлудява още преди да съм я купил и искам да го оправя възможно най-скоро. От прочетеното тук разбрах, че само МФ можели да се справят и съм готов да платя, но в една от темите се споменава Ники Добрев, който също можел да свърши работа, та някой ползвал ли е услугите му и ако е доволен бих бил благодарен да сподели негови координати.
- Ключа на колата е 1 единствен и на всичко отгоре е със счупена пластмаса и не изглежда добре, което също ме подлудява и искам да оправя това и да извадя още 1 дубликат, въпроса тук е къде и колко ще ми струва това удоволствие.
- Също така живея в Дружба (София) и точно до нас е препоръчан един сервиз "bulkarservice", ще остана ли доволен от техните услуги искам пълно обслужване на масла, филтри и ремъци на двигателя и скоростната кутия.
Здравей колега. Относно първия ти въпрос - https://www.facebook.com/groups/27984803...=bookmarks - това е страницата на Николай Добрев във Фейсбук. Доколкото знам, той в момента не е в България, но има доверен човек, който го замества. За най-сигурно му пиши в страница за да се разберете, а пък и от там нагледно ще се запознаеш с работата му и отзивите на колегите. По другите въпроси, ще се намерят други по вещи от мен колеги,които ще те насочат.
Поздрави и успех!
Дубликат на ключ за въпросната кола в МП е към 500лв.
Здравей колега,
Аз ползвах услугите на Ники Добрев, в дните които беше в БГ. Доволен съм единственото което не се доразбрахме преди „манипулацията“ че сменя само езика на борд. комп. а езика на дисплея на радиото е пак италиански ама вече свикнах.
Аз също съм от Дружба може да се видим ако искаш.