Волво Клуб - България

Full Version: Volvo V50, V70 или S60 за семейна кола?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте!

Много се извинявам, ако се повтаря темата просто не можех да намеря информацията, а пък ако има във форума ви моля просто да ми дадете линк.

От скоро съм фен на Volvo и искам да си купя голяма и просторна семейна кола. Моля ви за съвет, коя от горе изброените да избера и къде да търся?
Има ли разлика в разхода на гориво между V50 и V70?

Много ще съм благодарен за мнение и иформация за тези три коли.
Здравей колега
Аз съм със S60 . Имам две деца и никога не съм имал проблем със събирането на багажа в багажника , дори и като ходим на почивка.
Съвета ми е да си прецениш в какви условия ще караш автомобила и какво точно и колко често ще товариш в него.Габаритните им размери са различни , а нали знаеш , че тази марка е малко по -слабо маневрена.
Разгледай ги на яве и сам ще решиш
Поздрави и успех с избора
V70 (моята фрегата) е чудесният ми избор от 2012 насам. Три деца и опърничева жена идеално влизат вътре. Да не говорим, че покрай ремонта на апартамента цели 10 гипсокартона 2 х 1.20 влезнаха на паднали задни седалки и отгоре над тях подредих незнам колко кила теракол и други бъркаляци от Баумакса Smile
Дизела D5 163 к.с. донаточен до 200 к.с. с ремап кара колата да не се комплексира от немски бегачки и италиански косачки Smile
Възможни проблеми на дизела - дюзи и турбо ... ходовата част е чук, купето е чук ако я намериш с нафтова печка зимата ще си пич и ще влизаш в топла кола и така.
Успех в търсенето и намирането!
п.п. разход на това купе от тон и 700 в града до 13 (зимата с печката) извън - 5-7 зависи дали ще поддържаш 100 или 180 Smile Над 200 вече е на 11 на сто Smile
То си е до човека този избор. Както е написал VolvoD5 на него и С60 му върши работа. Аз съм само с едно дете и седемдесятката ми е идеална. А както каза Белчев винаги е добре да имаш малко място в излишък, не се знае кога колко гипсокартони ще се наложи да товариш.
Други пък им е грозно комбито... Въпрос на вкус казало кучето... Smile
V70 (XC70) - аз така съм се пристрастил към голямата (и проходима) кола, че друго вече не гледам...
Нито ще ти гори чак толкова повече от другите (освен ако не избереш XC90 Wink ), нито поддръжката ще ти е по-скъпа... (с изключение на ХС70 - поради двойното предаване)...
Обаче ще имаш паркиран ферибот пред дома си, и ни жена, ни деца, нито майстори ще могат да те изненадат с нещо...
Макар, че за жената не е много сигурно Big Grin
Успух!
Пълен *SUPPORT* на предходния съвет