Волво Клуб - България

Full Version: Търся части за Волво V40, 2.0, 16V, 1997
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги Smile помагайте Smile. Имам нужда от десен праг, ламаринения, не пластмасовия, едма джанта..явно на -20 градуса стават крехки Cry. Филтърната кутия и тръбата/кривката за въздуха която отива към двигателя на която има една пластмаска с два вакума. И това не е всичко дясната ми задна вежда също почти липсва. Конзолата за фаровете също ме предаде няколко пъти :|. Амортисьорчетата на багажникаа също изпуснаха, а капака тежи Sad и послесното което е неприятно.. Махагоновото капачето на пепелника ми се счупи. Силно се надявам рук да намеря решение на някой от многото ми проблеми Smile
Амортесьорчета за багажника търси само нови. И аз търся. Имало в Евро07. Втора употреба ще са почти като твоите. Ако става въпрос за ключа за фаровете, ремонтира се, ако не е прекалено нагорял. Втора ръка може да е като твоя. Проблема се решава с реленце 40А, през което да минава товара!
От къде си колега? Може да те уредя с някои неща.Ако си в София може и лично да дойдеш и да си харесаш каквото ти трябва.