Волво Клуб - България

Пълна версия: Съвет за Volvo S40 1.6 100 kc или 1.8 125 кс.
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте , много съм си харесал Volvo S40 1.6 100 kc 2005 год и 1.8 125 2006/7год кс ,досега съм карал друга марка кола бих искал някой да ми даде съвет коя да си избера и да ми кажете скъпа ли е подръжката, изобщо как е като кола и модел ?
Благодаря предварително
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ams.bg/upotrebyavani/volvo/s40">http://www.ams.bg/upotrebyavani/volvo/s40</a><!-- m -->
- тук може да се добие доста добра представа за автомобила като характеристики, надежност, че даже и препоръки за двигател има. Относно поддръжката малко по - скъпа е и то за някои части, електронни компоненти и др., но е по -евтина от немските аналози. Според мен правилно си се ориентирал към бензин - по -евтини консумативи и по - безпроблемна експлоатация .
....а, и да допълня - при 1.6 данъка ще е доста по - малък, но пък 1.8 вероятно ще е по - пъргав при почти същия разход на гориво.
Благодаря за изчерпателните отговори , оказа се ,че колата която си бях харесал я продадоха преди часове така ,че ще продължавам да търся
Според мен гледай от предишната генерация да вземеш кола до 2004г.по-здрави са и по-малко проблеми правят с електрониката особенно.