Волво Клуб - България

Full Version: Скърцане в завой
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте,
както съм написал в заглавието имам едно не много силно, но все пак дразнещо (разбирам добре, че това за различните хора е различно) скърцане в случая при пълен ляв и в движение. До сега го оправях с увеличаване звука на музиката, но почна да се усилва това стържене и може би ще трябва да се погрижа.
Някакви предложения?
Външното каре май по-дсоро пристъргва, ама това скърцане защо не го клипираш да го чуем??
Има вероятност да е износен ограничителят за завиване,от там се получава идентично скърцане(като на метал в метал).По късно ще пусна снимка.
a не е ли възможно да е лагер на макферсона, защото и при мен от дъжд на вятър се чува като стара барака скърца.
При мен е точно лагера на макферсона.И по-точно между лагера и тампона който е над него.Колкото е по-топло времето,толкова повече се чува.Пръскам малко с някакъв смазочен спрей и всичко приключва(временно Big Grin )Не съм се замислял защо се получава и как може да се реши проблема...
Лагер на макферсона е,моята също взе да скърца жестоко при пълен ляв и днес когато времето по-студеничко ми направи впечатление че не скърца Wink
Кангалов, пусни снимките ако не те затруднява.
Това с лагера на макферсона защо да скърца само като завивам в едната посока?
Но тук взе да застудява и наистина звука намаля.
при мен скърцаше при завой все едно минава някой ЖУК. и се оказаха точно въпросните ограничители ма носачите. т.е. 30лв и проблема се реши.
номер 5
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.google.bg/search?q=volvo+s60+steering+limiter&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI3on06tm5yAIVQ20UCh1nyQeq&biw=360&bih=511&dpr=3#imgrc=a8smoO1jY3vCcM%3A">https://www.google.bg/search?q=volvo+s6 ... jY3vCcM%3A</a><!-- m -->
Kaнгалисян, ограничителят на завоя ще скърца само при пълен завой и при положение , че колата минава върху някакви неравности - по гладък път , както и на място звук при завиване на волана няма да има .
mevdo Wrote:Kaнгалисян, ограничителят на завоя ще скърца само при пълен завой и при положение , че колата минава върху някакви неравности - по гладък път , както и на място звук при завиване на волана няма да има .

Ами колегата си в първият пост е написал : При пълен ляв и в движение....
Именно заради това изказах моето ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ,а не категорично мнение.
Pages: 1 2